Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dolle boel: nóg meer ‘gezinsuitbreiding’ voor zwangere Maxime Meiland en geliefde Leroy

Dolle boel: nóg meer ‘gezinsuitbreiding’ voor zwangere Maxime Meiland en geliefde Leroy

Dolle boel: nóg meer ‘gezinsuitbreiding’ voor zwangere Maxime Meiland en geliefde Leroy

Maxime Meiland (25) en Leroy Molkenboer (29) zijn dan misschien nog geen jaar samen, maar kunnen absoluut niet meer zonder elkaar. Inmiddels hebben ze intrek genomen in het jaloersmakende huis dat ze onlangs kochten in Noordwijk én is er een kindje onderweg voor het stel. Daar blijft het niet bij: de twee breiden hun gezin nog verder uit.

‘Gezinsuitbreiding’ Maxime en Leroy

Het duurt nog een paar maanden tot Maxime en Leroy hun kindje mogen verwelkomen. Tot die tijd zal het stel zoet zijn met hun twee Britse korthaar kittens, die over twee weken bij hen komen wonen. Maxime verklapt aan Shownieuws ook al de namen. “Jut en Jul gaan ze heten”, aldus de blondine.

Kinderwens

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Baby onderweg

Inmiddels is het zover, zo maakte Maxime een maand geleden bekend: het stel verwacht hun eerste kindje samen. Vlak daarna zei de blondine “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime.

Lees ook
Maxime Meiland maakt pijnlijke fout en waarschuwt fans: ‘We stonden in vuur en vlam van onderen’

Vader van Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Libelle.nl | Beeld: Brunopress, Instagram