Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Even níet meer wijnen, wijnen, wijnen: Maxime Meiland in verwachting van tweede kindje

Even níet meer wijnen, wijnen, wijnen: Maxime Meiland in verwachting van tweede kindje

Even níet meer wijnen, wijnen, wijnen: Maxime Meiland in verwachting van tweede kindje

Prachtig nieuws voor de familie Meiland: dochter Maxime (25) is in verwachting van haar tweede kindje! Op Instagram maakt de blondine het heuglijke nieuws bekend met een zoetsappige video.

Maxime Meiland zwanger

Op de beelden is te zien hoe Maxime samen met haar geliefde Leroy (29) en dochter Claire in de tuin zit. Wanneer de camera omhoog beweegt, verschijnt er een tekst in beeld: “Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij”, staat er te lezen. Als de camera weer op het drietal gericht staat, is te zien dat er een vierde stoel is bijgezet die volledig versierd is met blauwe én roze ballonnen. Hieruit kan opgemaakt worden dat nog niet bekend is of Claire een broertje of zusje krijgt.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor het blije gezinnetje. “Wat leuk! Van harte gefeliciteerd!”, aldus een fan. “Aaaaah wat leuk!!! Gefeliciteerd”, vult een ander aan. Het wordt het eerste kindje voor Maxime en Leroy samen.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Kinderwens

Sinds een paar maanden is Maxime dolgelukkig met haar vriend Leroy. Onlangs kochten ze samen een jaloersmakend huis in Noordwijk en liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Lees ook
Jaloersmakende kiekjes: in dít huis in Noordwijk gaan Maxime Meiland en haar vriend samenwonen

Vader van Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram