Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opvallende uitspraak: verklapt de zwangere Maxime Meiland hier het geslacht van haar kindje?

Opvallende uitspraak: verklapt de zwangere Maxime Meiland hier het geslacht van haar kindje?

Opvallende uitspraak: verklapt de zwangere Maxime Meiland hier het geslacht van haar kindje?

Maxime Meiland (24) en haar geliefde Leroy Molkenboer (29) kunnen hun geluk niet op. Niet alleen is het stel onlangs in hun nieuwe stulpje in Noordwijk getrokken, ook breiden de twee hun gezin binnenkort uit én verwachten ze dit jaar hun eerste kindje samen. Of Claire – de dochter van Maxime – een broertje of zusje krijgt, is nog niet bekend. Of… heeft de blondine zich versproken?

Geslacht kindje Maxime Meiland

Het lijkt erop dat Maxime het geslacht van haar kindje heeft verklapt. “Ik heb moeite met het uitkiezen van een meisjesnaam”, zei ze namelijk tegen Shownieuws. Laat ze hiermee weten dat er een zusje onderweg is voor Claire? De uitspraak is hoe dan ook opvallend te noemen, al heeft de realityster niet bevestigd of ze hiermee echt het geslacht van de baby heeft onthuld.

Maxime Meiland zwanger

Samen met haar geliefde Leroy Molkenboer, met wie Maxime sinds vorig jaar augustus samen is én een jaloersmakend huis kocht, verwacht de blondine een kindje. Vlak na de aankondiging in maart zei ze “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime.

Lees ook
Dolle boel: nóg meer ‘gezinsuitbreiding’ voor zwangere Maxime Meiland en geliefde Leroy

Vader van Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress, Instagram