Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers Chateau Meiland vinden Maxime te veel klagen: ‘Waar laat ik het babybadje dan?’

Kijkers Chateau Meiland vinden Maxime te veel klagen: ‘Waar laat ik het babybadje dan?’

Kijkers Chateau Meiland vinden Maxime te veel klagen: ‘Waar laat ik het babybadje dan?’

Maxime Meiland (25) wordt steeds minder geliefd bij de Chateau Meiland-kijkers. Eerst vanwege de babyshower, waar ze een auto verwachtte als cadeau. En nu weer omdat ze onlangs bekend heeft gemaakt dat ze haar twee-onder-één-kap-woning te koop heeft staan. Waarom? Ze vindt het te klein.

Te weinig ruimte

En die mededeling van haar schoot bij de kijkers toch even in het verkeerde keelgat. In de aflevering die maandagavond op televisie te zien was zijn Martien en Erica te gast bij hun dochter, die graag de babykamer wil gaan inrichten. Maar het is vooral klagen wat ze doet. Tegen haar ouders vertelt ze dat ze het huis eigenlijk te klein vindt en graag naar een nieuwe woning wil verhuizen. Want in dit huis moet ze een hoop spullen in de garage plaatsen, omdat er te weinig opbergruimte is. “Ik kan niks kwijt hier. De stofzuiger kan ik net kwijt onder de trap, het past allemaal niet”, klaagt Maxime. En Martien noemt de twee-onder-één-kap-woning zelfs een miskoop. Maxime stemt er mee in: “Ja, je verkijkt je er toch op tijdens zo’n bezichtiging”.

Lees ook
Maxime Meiland reageert op onterechte plagiaat-ophef: ‘Ik koop de kinderkleding gewoon in’

Luxeproblemen

De trouwe kijkers van het programma ergeren zich enorm aan de verwende opmerkingen van Maxime. Volgens hun zijn het gewoon luxeproblemen. Op twitter wordt er veel gesproken over de aflevering. Zo schrijft een kijker: “Een 25-jarige over plaatsgebrek in haar eigen koophuis, omdat ze wat dozen in de garage moet zetten, haar stofzuiger in een kastje moet proppen en d’r vent geen eigen game-kamer heeft… Pleur effe op!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress