Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland trekt misschien tijdelijk bij haar ouders in

Maxime Meiland trekt misschien tijdelijk bij haar ouders in

Maxime Meiland trekt misschien tijdelijk bij haar ouders in

Maxime Meiland en haar vriend Leroy zijn nog steeds in de verhuismodus. In maart 2022 zal Maxime met haar gezin verhuizen naar een nieuwe woning in Noordwijk. Hun huidige huis is zo goed als verkocht aan het achternichtje van Martien. Maxime vertelt aan Story dat ze misschien wel tijdelijk bij Martien en Erica zullen verblijven.

Mocht het achternichtje van Martien al in het oude huis van Maxime willen intrekken, sluit ze de optie dus niet uit om tijdelijk met haar gezin bij haar ouders te gaan wonen.

Gezinsuitbreiding

Het gezinnetje van Maxime Meiland is in september uitgebreid met de komst van dochtertje Vivé. “Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik wel meer kinderen willen”, vertelde Maxime in een interview met Weekend. Vriend Leroy is daar nog niet klaar voor. Zeker nu er een pasgeboren baby is, wil hij nog even rustig aan doen. Maxime heeft ook geen haast met een derde kindje. “Als het komt, komt het”, zei ze.

Lees ook
Zo ziet de opgezette hond van de familie Meiland er dus uit: prijswaardig

Verhuizen

Maxime is al langer op huizenjacht met vriend Leroy, al voor de geboorte van dochtertje Vivé. Samen met hem kocht ze voor het eerst een huis in Noordwijk. Echter bleek de woning toch te klein voor het gezin en besloten ze een grotere woning te kopen. Daar kunnen ze dus in maart naar toe verhuizen.

Vaak verhuizen is niet vreemd voor Maxime, want samen met de familie Meiland verhuisde ze vaak. Na het avontuur in Frankrijk verhuisde de hele familie naar Hengelo, maar daar konden ze vanwege problemen met de gemeente niet blijven.

Martien en Erica verhuisden vervolgens naar een villa ter waarde van 2,6 miljoen euro in Noordwijk en Maxime verhuisde samen met Leroy naar een huis in de buurt. Ook Erica en Martien besloten om weer te verhuizen, aangezien de hoeveelheid fans voor de deur voor flink wat overlast zorgt. De nieuwe verhuizingen worden daarom niet getoond in de Chateau Meiland serie, zodat de overlast hopelijk minder wordt bij de nieuwe Meilandstulpjes

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Beeld: Brunopress