Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland reageert op stop van samenwerking: ‘We vinden het heel erg dubbel’

Maxime Meiland reageert op stop van samenwerking: ‘We vinden het heel erg dubbel’

Maxime Meiland reageert op stop van samenwerking: ‘We vinden het heel erg dubbel’

Onlangs werd bekend dat Hallmark door de controversiële uitspraken van Erica, de samenwerking met de familie heeft beëindigd. Afgelopen maand bracht Erika namelijk haar biografie uit waarin ze racistische uitspraken deed. Dochter Maxime meiland reageert voor het eerst op de stop van de samenwerking.

Heel dubbel

Eerder vertelde Erica al dat de samenwerking is gestopt zonder enig overleg. Al is Hallmark ervan overtuigd dat het in goed overleg is gegaan. Maxime had voor het offline halen van de kaarten toch eerder in gesprek willen gaan met het kaartenmerk. In Shownieuws vertelt ze: “We vinden het heel erg dubbel. Aan de ene kant is het natuurlijk een bedrijf, dus ze willen neutraal blijven. Dat snap ik ook en dat is ook wel waar zij voor staan.”

Eerst overleg

Toch waardeert ze het niet hoe de situatie is gegaan. “Aan de andere kant, ze hebben het meteen offline gehaald en toen pas met ons besproken van wat gaan we doen.” Ze vervolgt: “Ik had eerst overlegd voordat je besluit het offline te halen. Dan is het natuurlijk ook weer raar als je het weer online zet.”

Lees ook
Meilandjes verliezen grote samenwerking door controversiële uitspraken van Erica

‘So be it’

Echter is Maxime er wel van overtuigd dat dit verder geen consequenties voor haar en haar familie heeft. “Als er iemand zich terugtrekt om die reden, dan vind ik dat op zich ook niet heel erg.” Volgens Maxime past dan de familie en het bedrijf zakelijk niet met elkaar. “Weet je, mijn moeder heeft zoiets gezegd, bij sommigen valt dat heel goed en bij sommigen valt dat heel slecht. Ik heb haar daar wel natuurlijk in gesteund. Maar dat ik daar dan dingen mis door loop, so be it dan, dan vind ik toch mijn mening belangrijker dan wat ik ermee verdien.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress