Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland reageert op alle kritiek: ‘Ik werk er gewoon hard voor’

Maxime Meiland reageert op alle kritiek: ‘Ik werk er gewoon hard voor’

Maxime Meiland reageert op alle kritiek: ‘Ik werk er gewoon hard voor’

In de aflevering van Chateau Meiland van vorige week, waren Maxime en haar Leroy aan het kijken voor een nieuw huis. Nieuw beeldmateriaal voor de kijkers om hun ongezouten mening te geven. Maxime reageert op alle kritiek.  

Maxime Meiland en haar vriend Leroy hebben weer verhuisplannen. Het huis wordt na de geboorte van dochtertje Vivé toch echt te klein. In de serie ‘Chateau Meiland’ nemen ze de kijkers mee naar een bezichtiging bij een villa in Noordwijk. De reactie van Maxime op het huis wordt niet door iedereen gewaardeerd. Kijkers gaan via social media los en noemen Maxime verwend.

Lastig

Maxime laat in een interview met RTL Boulevard weten dat ze de kritiek lastig vindt. Wel snapt de realityster dat het soms gek kan overkomen bij de kijkers. ‘Want aan de ene kant snap ik het ook wel weer… Als ik een aflevering terugkijk, dan denk ik soms ook: Jezus, wat een gedoe’, aldus Maxime. Echter vindt ze niet dat dit normaal is en dat ze deze haat verdient.

Lees ook
Maxime Meiland reageert op onterechte plagiaat-ophef: ‘Ik koop de kinderkleding gewoon in’

Eerlijk is eerlijk

De blondine laat de lelijke reacties voor wat het is. ‘Ik werk er ook gewoon hard voor. Waarom zou ik het dan niet doen?’. Ze laat zich dan ook niet uit het veld slaan. En laten we eerlijk zijn, stiekem smullen alle kijkers hier gewoon van.

Ben jij een Chateau Meiland kijker?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress