Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland maakt pijnlijke fout en waarschuwt fans: ‘We stonden in vuur en vlam van onderen’

Maxime Meiland maakt pijnlijke fout en waarschuwt fans: ‘We stonden in vuur en vlam van onderen’

Maxime Meiland maakt pijnlijke fout en waarschuwt fans: ‘We stonden in vuur en vlam van onderen’

Maxime Meiland (25) deelt vandaag een wel heel hilarisch en ook een tikkeltje gênant verhaal op Instagram Stories. Door een pijnlijke blunder op het toilet stonden zij en haar vriend Leroy gisteren in vuur en vlam van onderen, zo laat ze weten.

Maxime deelt pijnlijke blunder

“Ja jongens, ik moet dit verhaal gaan vertellen, omdat het toch wel iets doms heeft, iets gênants, iets geestigs ook wel. Ik bedoel: wie overkomt dit nou?!”, begint Maxime haar verhaal. “Ik ga het even laten zien”, vervolgt ze.

Op het toilet

In het volgende shot zien we Maxime bij haar toilet. “Nou hebben wij een hele mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Dus hebben wij deze roomspray gekocht en hier stonden allemaal toiletrollen”, vertelt Maxime. Ze laat een gouden pot met geurstokjes zien en de plek waar de toiletrollen hebben gestaan.

Branderig gevoel

“Misschien voel je ‘m al aankomen. Toevallig toen Leroy gisteren op de wc zat, was de wcrol op. Dus hij pakt er een van achter de roomspray. Toen kreeg hij ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook. Ik dacht toen gelijk: ik heb een blaasontsteking”, aldus Maxime.

Lees ook
Martien probeert zelfbruiner in ‘Chateau Meiland’, kijkers liggen in een deuk

Waarschuwing

De realityster vertelt dat haar vriend snel doorhad wat er aan de hand was: de roomspray had op het toiletpapier gelekt. “Het had ontzettend op de wcrol gelekt. Wij stonden in vuur en vlam van onderen gister.” Ze sluit haar verhaal af met een waarschuwing: “Het is echt vreselijk. Mensen kijk uit, het is ook nog gevaarlijk!”. Maxime heeft haar lesje wel geleerd, deze pijnlijke fout zal ze niet snel nog een keer maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress