Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland lanceert nieuwe kledinglijn én reageert op ‘AliExpress-rel’ na vorige collectie

Maxime Meiland lanceert nieuwe kledinglijn én reageert op ‘AliExpress-rel’ na vorige collectie

Maxime Meiland lanceert nieuwe kledinglijn én reageert op ‘AliExpress-rel’ na vorige collectie

Eerder konden kijkers al een glimp opvangen van de nieuwe kledinglijn van Maxime (24) in ‘Chateau Meiland’. Toch heeft ze die ‘ontwerpen’ volledig aan de kant geschoven; dat seizoen is immers voorbij. Daarom presenteert ze nu een gloednieuwe collectie.

Kledinglijn Maxime Meiland

Het merk van de blondine heet Monciel, zo promoot ze op Instagram. In het persbericht schrijft Maxime: “Kleding is altijd al een passie geweest. Ik heb de opleiding Mode en Handel gevolgd in Haarlem waarna het verlangen naar een eigen kledinglijn alleen maar groeide.”

Frankrijk

Ze vervolgt: “In de jaren dat ik in Frankrijk woon heeft de klassieke Franse mode mij geïnspireerd onder andere tot chateau waardige items. De collectie heb ik ontworpen/geselecteerd naar items en vormen die ik zelf mis op de huidige markt. Omdat de items verschillende stijlen bevatten is er voor ieder wat wils.”

AliExpress

Eerder ontstond er nog ophef over haar vorige lijn. Had ze het wel zelf ontworpen of kwamen de designs rechtstreeks van AliExpress? Een oplettende kijker wist namelijk zowat elk item een op een terug te vinden op de Chinese verkoopsite. Aan RTL Boulevard liet Maxime destijds weten in haar collectie gebruik te maken van stoffen uit China. “Sommige stoffen heb ik zelf ontworpen, andere stoffen hebben een patroon dat gemaakt is door de fabriek daar. Ik laat mij inspireren door alles in mijn omgeving. Van het leven op het chateau, tot toffe outfits die ik zie op straat. Mijn ambitie is om een collectie samen te stellen waarin ik mijzelf zie en waar ik de Nederlandse vrouw een plezier mee hoop te doen.”

Lees ook
Huishoudster Nadège aan de kant gezet door familie Meiland: Martien reageert op beschuldigingen

Lastig, maar óók een les

De aantijgingen waren wel lastig voor Maxime, maar zijn naar eigen zeggen ook een les geweest. “Ik werk samen met een fabriek en die heeft zelf ook al een soort kledinglijn waar je dan uit kunt kiezen”, legt ze uit in een video. De dochter van Martien vertelt dat je die kunt laten aanpassen. “Ik heb daar inderdaad wel wat items uit geselecteerd en die totaal aangepast, vooral wat betreft de maten.” De blondine vervolgt: “Ik vond het wel vervelend, maar het heeft me ertoe gezet dat ik niet de makkelijke weg moet kiezen. En dat heb ik ook gedaan.” Met haar nieuwe collectie is Maxime dan ook heel blij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@monciel.nl

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Shop nu de enige Nanon jurk

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Madeleine is waanzinnig

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram