Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jaloersmakende kiekjes: in dít huis in Noordwijk gaan Maxime Meiland en haar vriend samenwonen

Jaloersmakende kiekjes: in dít huis in Noordwijk gaan Maxime Meiland en haar vriend samenwonen

Jaloersmakende kiekjes: in dít huis in Noordwijk gaan Maxime Meiland en haar vriend samenwonen

Nadat bekend werd dat de familie Meiland hun huis in het Gelderse Hengelo moest verlaten, begon de geruchtenmolen direct op volle toeren te draaien. Want waar gaan Martien (59) en zijn gezin nu naartoe? Waar het er even op leek dat het stel intrek zou nemen in een woning in Leiderdorp, zijn de pijlen nu gericht op een gigantische villa in Noordwijk. Dochter Maxime (25) heeft er in ieder geval al een huis gekocht, samen met haar vriend Leroy (29). Enne, de foto’s zijn jaloersmakend.

Nieuw huis Maxime Meiland

Sinds een paar maanden is Maxime dolgelukkig met Leroy en al gauw was de blondine niet weg te slaan uit zijn appartement in Hoofddorp. Die heeft hij inmiddels van de hand gedaan en met dikke winst verkocht. Volgens Story betaalde de cameraman het stulpje voor 162.500 euro en heeft-ie het inmiddels verkocht voor maar liefst 325.000 euro. Dat heeft het stel kunnen steken in hun nieuwe woning in Noordwijk, waar Maxime een groot deel van haar jeugd heeft doorgebracht.

Luxe woning in Noordwijk

In de kustplaats hebben Maxime en Leroy een twee-onder-een-kapwoning op de kop getikt voor 729.000 euro. Deze bevindt zich niet alleen dicht bij het centrum, maar ook de duinen en het strand zijn om de hoek. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een fijne tuin. Ook is op de foto’s (die vind je híer) te zien dat het huis recentelijk is opgeknapt – inclusief kookeiland én een gewilde visgraat vloer – en er nauwelijks iets aan gedaan hoeft te worden.

Kinderwens

Of na het kopen van hun eerste huis samen snel een volgende stap in hun relatie volgt? Als het aan Maxime ligt, komt er in ieder geval wel gezinsuitbreiding. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze onlangs tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Lees ook
Geen vrijwillige keuze: dít familielid is nauwelijks tot níet meer te zien in nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Vader van Claire

Met de vader van Claire – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: 100pmagazine.nl, Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram