Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland geniet met volle teugen van bachelorette party

Maxime Meiland geniet met volle teugen van bachelorette party

Maxime Meiland geniet met volle teugen van bachelorette party

Maxime Meiland stapt deze zomer in het huwelijksbootje met haar grote liefde Leroy. Hoog tijd voor een vrijgezellenfeestje! Afgelopen weekend genoot Maxime met volle teugen van een bachelorette party in Amsterdam.

Bruiloft

De datum van de bruiloft is onbekend, maar deze zomer trouwt Maxime Meiland met haar Leroy. Een paar maanden geleden ging Leroy op één knie en Maxime zei volmondig ja. Sindsdien zijn de voorbereidingen voor de bruiloft in volle gang.

Maxime had het er maar druk mee. “Je moet veel doen hoor, het valt tegen. Terwijl wij het nog simpel en klein houden”, zei ze eerder tegen RTL Boulevard. Om te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, hebben Maxime en Leroy een weddingplanner in de armen genomen.

Waar de bruiloft plaats gaat vinden? Dat is nog geheim. Je zou verwachten dat de twee trouwen op het strand bij Noordwijk, maar dat is zeker niet het geval. “Het is niet op het strand. Daar hebben Leroy en ik alle twee niet veel mee. Ik zou daar nooit willen trouwen”, liet ze weten.

Lees ook
Hebben Martien en Erica Meiland plannen om voor de vierde (!) keer te trouwen?

Bachelorette party Maxime

Dit weekend genoot Maxime van een welverdiende bachelorette party. Uiteraard droeg de aankomende bruid een sjerp en sluier tijdens haar vrijgezellenfeest. Samen met haar vriendinnen heeft de Meiland-telg gefeest in Amsterdam.

Maxime heeft een geweldige dag gehad en deelt een paar kiekjes van het feest op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress