Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit wil je zien: Maxime Meiland geeft een tour door haar nieuwe huis

Dit wil je zien: Maxime Meiland geeft een tour door haar nieuwe huis

Dit wil je zien: Maxime Meiland geeft een tour door haar nieuwe huis

Het is tijd voor een house tour! De villa van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer is na een jaar verbouwen eindelijk af. Van de keuken tot de inloopkast, op Instagram laat Maxime alle hoeken van haar eigen ‘chateau’ Meiland in Noordwijk zien. 

Een van haar favoriete items in het huis? Het schilderij van Wendy Buiter dat boven de eettafel hangt.

Rust in de drukte

Het zitmeubilair in de eet- en woonkamer matcht met elkaar en daar is bewust voor gekozen. “Wij zijn al druk van onszelf dus we willen graag rust in huis”, vertelt Maxime in het filmpje.

Kamers van de meiden

Op de eerste verdieping steelt de slaapkamer van de kleine Vivé de show: met roze en gouden accenten en behang met schaapjes op een van de muren. “Ik vind het helemaal lief, prinsessenachtig.”

Een trap hoger kom je in de kamer van Claire. “Oftewel, haar domein.” Er staan twee bedden: een van Claire, en een voor als haar zusje wil komen logeren. Ook heeft ze een chill-hoekje met een eigen tv, wat een luxe!

Grande finale

Als Maxime alle trappen weer afloopt, zegt ze het zelf al: “Nou, dit is de grande finale: de bar.” In de kelder van het pand vind je een prachtige bar met warme sfeerverlichting en opengewerkte houten kasten waarin de drank staat. “Het is zo leuk. We hebben hier laatst ook met z’n allen de eerste aflevering van seizoen zeven van Chateau Meiland gekeken”, vertelt de realityster enthousiast.

Lees ook
Martien Meiland maakt zich grote zorgen: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’

Tekst gaat verder onder de video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Just married

In de tuin staat een grote eettafel zodat het gezinnetje ’s zomers lekker in de zon kan eten. “Deze tafel hebben we gekregen van mijn ouders en schoonouders, als huwelijkscadeau.” Maxime en Leroy zijn namelijk pas net getrouwd: een maand geleden stapten ze samen in het huwelijksbootje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress