Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland haalt uit naar ex: ‘Ik had niet verwacht dat hij me zo zou laten zitten’

Maxime Meiland haalt uit naar ex: ‘Ik had niet verwacht dat hij me zo zou laten zitten’

Maxime Meiland haalt uit naar ex: ‘Ik had niet verwacht dat hij me zo zou laten zitten’

Maxime Meiland heeft nooit een geheim gemaakt van de situatie met de vader van dochter Claire. Zo liet ze regelmatig doorschemeren dat zij openstond voor contact, maar dat haar ex daar niet op zat te wachten. En hoewel de 24-jarige influencer het prima rooit in haar eentje, kan ze het maar niet begrijpen dat haar dochter haar vader niet leert kennen. Voor de Chateau Meiland-ster is de maat dan ook vol…

Verzoening

In weekblad Party laat de voormalige kasteeldame weten dat een soort van verzoening met haar ex er eigenlijk niet meer in zit. Maxime werd drie jaar geleden onverwachts zwanger en besloot het kindje te houden. “Mijn ex heeft toen gezegd dat hij het niet zag zitten om pappa te worden, hij was er niet klaar voor.” Maxime kwam er sindsdien alleen voor te staan en draagt daarom in haar eentje – met behulp van vader Martien en moeder Erica uiteraard – de zorg over het meisje.

Geen gehoor

Voor Maxime stond de deur wel altijd open voor haar ex, maar besloot hij geen gehoor te geven. En dat lijkt voorlopig ook niet te veranderen. Via zijn vader, met wie Maxime wel contact heeft, weet ze dat hij er nog geen behoefte aan heeft. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Lees ook
Maxime Meiland over nieuwe grote liefde: ‘Het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen’

Nooit contact gezocht

De twee kennen elkaar namelijk al een behoorlijke tijd, omdat ze uit hetzelfde dorp komen. Hoewel de familie Meiland niet lang na Claire’s geboorte besloot te vertrekken naar Frankrijk, heeft de vader van Claire ook de afgelopen jaren geen een keer contact met Maxime gezocht. “Ik vind het helemaal niet kunnen hoe hij het aanpakt. En hoe langer hij het uitstelt om contact met ons te zoeken, hoe meer mij het gevoel bekruipt van: je hoeft mij niet meer te bellen”, aldus Maxime.

View this post on Instagram

Hiep hiep hoera Claire is vandaag 3 jaar geworden!??

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Talpa