Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland deelt schattige foto met dochter Vivé: ‘Wat lijkt ze op oma Erica!’

Maxime Meiland deelt schattige foto met dochter Vivé: ‘Wat lijkt ze op oma Erica!’

Maxime Meiland deelt schattige foto met dochter Vivé: ‘Wat lijkt ze op oma Erica!’

In september 2021 werd Maxime Meiland voor de tweede keer moeder. Ze kreeg samen met haar verloofde Leroy Molkenboer een dochter. Maxime deelde onlangs een foto op Instagram, samen met haar jongste dochter Vivé.

Het meisje is inmiddels alweer zeven maanden oud en begint steeds meer trekken van haar ouders over te nemen. De afgelopen maanden verscheen het meisje al vaker op het Instagram-account van haar moeder. Onlangs verscheen er weer een hele vrolijke moeder-dochter foto.

Gelijkenis

De reacties op de post van Maxime zijn lovend, maar wat vooral opvalt zijn de comments dat Vivé wel heel erg op haar vader begint te lijken. “Wat gaat ze op haar papa lijken. Zo lief.” Een ander reageert: “Wat lijkt ze op haar papa, op deze foto. Wat een schatje. Clairtje lijkt meer op jou,” en “oogopslag van papa!! Wat een prachtig meisje net als Claire.” Een volger noemt haar zelfs ‘kleine Leroy’.

Nog opvallender zijn echter de reactie dat Vivé veel weg heeft van haar oma. “Wat lijkt ze op oma Erica!” reageert een volger. Een andere volger ziet zelfs de gelijkenis met de moeder van Erica: “Ze lijkt op haar overgrootoma!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Showbizz24 | Beeld: Brunopress