Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vader dochtertje Claire zoekt na jaren contact met Maxime Meiland: ‘Ik vind dat heel moeilijk’

Vader dochtertje Claire zoekt na jaren contact met Maxime Meiland: ‘Ik vind dat heel moeilijk’

Vader dochtertje Claire zoekt na jaren contact met Maxime Meiland: ‘Ik vind dat heel moeilijk’

Na een relatie van ruim een halfjaar en het kopen van een jaloersmakend stulpje in Noordwijk maakte Maxime Meiland (25) bekend in blijde verwachting te zijn. Het is het eerste kindje voor de blondine en ‘haar’ Leroy samen, maar daarnaast is de realityster ook al de moeder van dochtertje Claire. Met de vader van het driejarige meisje heeft Maxime al een lange tijd geen contact, al heeft hij laatst plotseling toenadering gezocht.

Contact Maxime en vader Claire

In de nieuwste editie van Story vertelt Maxime over het vooral met Jaap, zoals de vader van Claire heet. “Hij heeft een tijdje terug wel contact met me gezocht, maar ik vind dat heel moeilijk”, geeft de blondine toe. “Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen. Dat doe ik ook.”

Echt gezin

Maxime ziet Leroy als de vader van Claire. “Ze noemt hem ook papa, we vormen een gezin”, zegt ze in het entertainmentblad. “Leroy is een goede vader voor haar.”

Achternaam

Wiens achternaam het toekomstige kindje van Maxime en Leroy krijgt? “Onze dochter gaat Meiland heten”, weet het stel al zeker.” Maxime vervolgt: “Claire is al van een andere vader. Als onze dochter dan ook een andere achternaam krijgt, creëer je een soort splitsing in ons gezin. Dat willen we niet.”

Dolgelukkig

Vlak na de zwangerschapsaankondiging in maart zei ze “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Maxime en Leroy verwachten een dochtertje.

Lees ook
Zo mooi: zwangere en dolgelukkige Maxime Meiland deelt beelden van echo

‘Jammer dat het zo gelopen is’

Toen Maxime onverwachts zwanger raakte van haar ex Jaap, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram