Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Koningin Máxima gespot in jurk met panterprint en knalrode hakken

Wauw! Koningin Máxima gespot in jurk met panterprint en knalrode hakken

Wauw! Koningin Máxima gespot in jurk met panterprint en knalrode hakken

Koningin Máxima is donderdag in Den Haag gespot in een prachtige, maar ook tikkeltje gewaagde outfit. Ze droeg een jurk met panterprint, een rode jas, een rood mondkapje én knalrode hakken. Voor een koningin is de panterprint misschien gedurfd, maar Máxima kan werkelijk alles hebben, zo blijkt maar weer.

Máxima hield toespraak

De koningin was donderdag aanwezig bij een evenement van Qredits. Hier hield zij, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, een korte toespraak. Het doel van het evenement is om ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) inspiratie en hulp te bieden in de coronacrisis.

NATAN

Máxima droeg een panterprint jurk tot over de knie, met lange mouwen en een hooggesloten hals. De jurk is van het Belgische modehuis NATAN. Veel van de werkkleding van de koningin komt van dit modehuis. De jurk komt uit de collectie van 2019, maar de koningin wordt voor het eerst in deze jurk gespot. De knalrode jas die Máxima hierbij draagt is ook van NATAN. In deze jas is ze wel al vaker gespot. Naast de rode pumps en het rode mondkapje, draagt de koningin ook kostbare oorbellen met robijnen om de outfit af te stylen.

Panterprint

Het is niet de eerste keer dat de koningin een item met panterprint rockt. Zo droeg ze eerder een mantelpakje en een glimmende roze japon met deze print, beide gemaakt door Edouard Vermeulen, de couturier van Maison NATAN. In 2016 droeg de koningin in Buenos Aires een groene jurk met panterprint van Givenchy.

Lees ook
Grote stap voor dochter Willem-Alexander en Máxima: prinses Alexia vertrekt naar het buitenland

Online shoppen

Hoewel de koningin gewend was om regelmatig langs verschillende ateliers te rijden om kleding door te passen, moet ook Máxima haar kleding in de coronatijd online bestellen. Uiteraard wordt het voor haar wel op maat gemaakt. NATAN gebruikt hiervoor een paspop met de maten van de koningin.

maxima panterjurk

maxima panterprint

maxima panterjurk

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress