Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koningin Máxima onthult aan Nikkie de Jager: ‘Met behulp van dít liedje leerde ik Nederlands’

Koningin Máxima onthult aan Nikkie de Jager: ‘Met behulp van dít liedje leerde ik Nederlands’

Koningin Máxima onthult aan Nikkie de Jager: ‘Met behulp van dít liedje leerde ik Nederlands’

YouTuber én een van onze vier Songfestival-hosts Nikkie de Jager kreeg donderdag de geweldige eer om koningin Máxima te interviewen in haar LookLab-studio. Ze spraken over het belang van muziek en Máxima deed een aantal leuke onthullingen over wat muziek voor haar betekent. Zo heeft het haar geholpen om de Nederlandse taal te leren. Vooral het liedje 15 miljoen mensen van Fluitsma & Van Tijn heeft haar veel geleerd, zo vertelt de koningin.

Máxima leerde Nederlands dankzij muziek

“Het lied zegt heel veel over de Nederlandse cultuur”, vertelt Máxima, wanneer Nikkie haar vraagt naar haar favoriete muziek. Volgens de koningin werkt Nederlandstalige muziek goed bij het leren van de taal, omdat de woorden vaak worden herhaald.

Muzieksmaak

Verder hangt haar muziekvoorkeur af van haar gemoedstoestand. “Als ik een beetje opgevrolijkt moet worden, luister ik graag salsa of tango.” Als Máxima wil terugdenken aan de goede oude tijd luistert ze graag naar pop en rock uit de jaren 80, zo vertelt ze.

Lees ook
Ook 2e outfit van Songfestival-hosts adembenemend: Chantal á la Máxima en Nikkie schittert voor transgenders

LookLab-studio

In de serie neemt Nikkie de kijkers mee in de wereld van glitter & glamour rond het songfestival. In haar LookLab-studio in Rotterdam Ahoy ontvangt ze alle deelnemende artiesten van het Eurovisie Songfestival en praat ze met hen over hun liedjes, performances en hun looks. De serie is van 10 tot en met 21 mei te zien op het YouTube-kanaal van Eurovision. Iedere dag worden er nieuwe afleveringen geüpload. Nikkie is maar wat trots dat ze de koningin mocht interviewen. Op Instagram schrijft ze: “Alsof de eer van het presenteren van het Songfestival nog niet groot genoeg was: vandaag mocht ik met koningin Máxima spreken over de kracht van muziek”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Still Eurovision Looklab