Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hebben! Híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Hebben! Híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Hebben! Híer shop je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer

Máxima blaast vandaag vijftig kaarsjes uit en voor die gelegenheid geeft de koningin een bijzonder en uniek tv-interview. Het openhartige gesprek met Matthijs van Nieuwkerk dat maandag wordt uitgezonden, vindt plaats in Máxima’s eigen werkkamer in Paleis Huis ten Bosch. Tv-kijkend Nederland hangt tijdens de uitzending niet alleen aan haar lippen, maar kwijlt ook massaal bij het prachtige, tropische behang op de muren. Wie dat nu ook meteen in huis wil, raden we aan om snel verder te lezen.

Het zijn net mensen

Vorig jaar zagen we de werkkamer voor het eerst, toen het koningspaar door de coronapandemie gedwongen thuis kwam te zitten, net als de rest van Nederland. Een fotograaf legde zowel Máxima als Willem-Alexander twee vast terwijl ze in hun eigen kantoor in hun huis bezig zijn.

Hij in een polo, zij met een bril

Tijdens het interview met Matthijs is de werkkamer van meerdere kanten goed te bewonderen en valt vooral de kast met persoonlijke foto’s van het gezin en andere familieleden op. Op de vorig jaar gemaakte foto’s vielen andere details op, zoals dat de koning en de koningin hun tablet op een standaard gemonteerd zodat deze op ooghoogte staat en ze deze niet hoeven vast te houden. Te zien was ook dat Willem-Alexander ‘gewoon’ een simpele polo droeg en Máxima, jawel, een bril op had! Verder droeg Máxima een fleurige maxi-jurk met bloemenprint en oogde ze zélfs in quarantainetijd – toen de rest van Nederland in een joggingbroek woonde – stijlvol as ever.

Willen. We. Hebben.

Toen al sprong er één detail in het bijzonder in het oog, het prachtige behang in Máxima’s werkkamer. Op de wand achter het bureau van de koningin steelt een prachtige tropische print de show. Palmbomen op de voorgrond, een heuvellandschap in de verte en hier en daar een papegaai en een struisvogel. Zie jij die prachtprint ook wel zitten in jouw ’thuiskantoor’, slaap-, of woonkamer? Wij weten waar je het behang kunt shoppen.

Lees ook
Mooi: Máxima steekt Brabants zorgpersoneel hart onder de riem

Puur natuur op de muur

Het zwart-witte behang met palmbomen blijkt het behang D-Dream van IKSEL te zijn, dat ook in een waanzinnig mooie gekleurde variant verkrijgbaar is, evenals een sepia-uitvoering. De prijs moeten we je schuldig blijven, maar ga er maar gerust vanuit dat een rolletje niet voor een Kwantum-prijsje te bestellen is. Hoe dan ook nieuwsgierig? Je kunt onder meer terecht bij deze woonwinkel in Amsterdam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Libelle | Beeld: BrunoPress, ANP