Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Max Verstappen zat er doorheen na winnen wereldkampioenschap

Max Verstappen zat er doorheen na winnen wereldkampioenschap

Max Verstappen zat er doorheen na winnen wereldkampioenschap

Sophie Kumpen (47), de moeder van Max Verstappen (24), vertelt dat Max er vorig jaar helemaal doorheen zat na het winnen van het wereldkampioenschap. Ze onthult dat in het tijdschrift Heroes.

Mentaal uitgeput

Vorig jaar heeft Max gestreden om wereldkampioen te worden. Daar heeft hij best wel een klap van gehad. “Hij kwam een paar dagen later naar mijn huis en zat er compleet doorheen. Hij was mentaal uitgeput en hij wilde alleen maar thuis zijn. Ik maakte zijn lievelingseten en we genoten van een paar rustige dagen samen”, aldus zijn moeder in Heroes.

Lees ook
Max Verstappen vertelt in exclusief interview: ‘Het echte privéleven komt wel weer als ik gestopt ben’

Harde racer

Max wordt gezien als een harde racer die koelbloedig van aard is. “Zijn critici zeggen vaak dat Max een agressieve rijder is en dus ook een agressief persoon. Dat vind ik vreemd”, beaamt Sophie. “Als je Max kent, weet je dat hij een groot hart heeft en dat hij er plezier aan heeft om goed te zijn voor anderen. Maar, zoals ik al zei, als je de helm op zet, word je een compleet ander mens.”

 

Van zijn moeder heeft hij z’n grote hart. Z’n vader, de bekende coureur Jos Verstappen, schijnt veel harder te zijn. “Zijn vriendelijkheid heeft hij ook van mij, denk ik. Max is een erg open jongen. Hij zegt wat hij denkt en zo ben ik ook. Jos hield niet zo van het uitdelen van handtekeningen en het omringd worden door fans. Maar ik zei altijd tegen Max: ‘Je moet altijd tijd maken voor je fans, of ze nu jong zijn of oud, het is een grote eer”, aldus Sophie in Heroes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress