Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Max Verstappen vertelt in exclusief interview: ‘Het echte privéleven komt wel weer als ik gestopt ben’

Max Verstappen vertelt in exclusief interview: ‘Het echte privéleven komt wel weer als ik gestopt ben’

Max Verstappen vertelt in exclusief interview: ‘Het echte privéleven komt wel weer als ik gestopt ben’

Max Verstappen (24) is niet alleen wereldkampioen Formule 1, hij is sinds kort ook hoofdredacteur van zijn eigen tijdschrift Heroes. In het blad kan je exclusieve interviews lezen, maar ook verhalen over zijn familie, vrienden en zijn vriendin Kelly. Uiteraard komt Max zelf ook aan het woord. 

Het tijdschrift van Max, genaamd Heroes, ligt vanaf 5 juli in de winkels. Voor 5 euro kun je het blad bemachtigen waarin Max een exclusief interview waarbij hij praat over zijn privéleven en carrière.

Max over zijn privéleven

Wereldkampioen Max Verstappen is dag in, dag uit bezig met racen. Kan hij überhaupt genieten van wat vrije tijd? “Misschien niet zoals andere mensen dat hebben, maar ik mag niet klagen. Ik doe wat ik leuk vind en het echte privéleven komt wel weer als ik gestopt ben”, zegt de coureur.

Max zit nog tot zijn 31e bij Red Bull Racing, maar wat gaat hij daarna doen? “Dit is nu een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik vind het nog steeds heel leuk – laat daar geen misverstand over bestaan. Maar ik wil ooit minder gaan reizen en niet enkel in een raceauto zitten. Andere leuke dingen doen. Hopelijk word ik ook minder herkend op straat, als ik eenmaal stop met racen”

De jonge coureur heeft zeker nog een aantal dromen. “Ik heb genoeg dingen die ik in de toekomst wil doen. Dan zou ik een kartcircuit willen bouwen en misschien een race- of kartteam opzetten” laat hij weten.

Lees ook
Max Verstappen geniet van vakantie met vriendin Kelly: zijn de twee binnenkort verloofd?

Een lekker salaris

Ook vertelt de Formule 1-coureur over zijn riante salaris. Hij zou zo’n 35 miljoen dollar per jaar verdienen, maar geld is voor Max niet belangrijk.

“Van kleins af aan was het mijn doel om de Formule 1 te halen, succesvol te zijn en races te winnen. Daar draait het allemaal om. Iedereen is hier om geld te verdienen, maar het is voor mij belangrijker dat ik competitief ben en races win. Als ik veel geld verdien, maar achteraan mijn rondjes rijd, word ik daar niet gelukkiger van”, aldus de coureur.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress