Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mattie vindt relatiegeruchten met Marieke compliment: ‘Kennelijk zien mensen de enorme chemie tussen ons’

Mattie vindt relatiegeruchten met Marieke compliment: ‘Kennelijk zien mensen de enorme chemie tussen ons’

Mattie vindt relatiegeruchten met Marieke compliment: ‘Kennelijk zien mensen de enorme chemie tussen ons’

Hoewel Mattie Valk (35) en Marieke Elsinga (33) slechts vrienden en collega’s zijn, ontwaken ze wel altijd met elkaar. Dat laat de radio-dj weten in een interview met VIVA.

Ze vullen elkaar dan ook ontzettend goed aan. “Ik zeg altijd: als ik de gids ben die met een vlaggetje de weg wijst, is Marieke degene die erachter loopt te geinen met de luisteraars, en naar links gaat als ik zeg dat we naar rechts moeten. Die verhouding hebben we een beetje”, aldus Mattie.

Ontwaken

Een goede band hebben moet ook wel als je om zes uur ’s ochtends al moet samenwerken. “De meeste mensen thuis staan op met hun partner, ik sta toch een beetje op met Marieke”, verklaart Valk. “We slapen niet in hetzelfde bed, maar we zien elkaar wel als eerste. We maken heel veel uren per dag en bespreken alles. We zijn echt samen, én met de luisteraars, iets aangegaan, en dat voelt wel als een platonisch huwelijk.”

Lees ook
Marieke Elsinga over bijzondere band: ‘Mattie en ik zijn superclose’

Relatie

Veel fans hoopten dan ook dat de twee meer zouden worden dan vrienden. Hoewel Mattie deze wens niet erg vindt, is hij alle geruchten wel een beetje beu. “Dat is een compliment, want kennelijk zien mensen de enorme chemie tussen ons. Maar ik vond het ook fijn om te kunnen zeggen: ‘Ik heb een vriendin’, en zij had hetzelfde met haar vriend. Op een gegeven moment hadden we allebei zoiets van: jongens, wij zijn niet verliefd op elkaar, we zijn gewoon maatjes. We vonden het prettig om dat gerucht uit de lucht te halen, want we zijn méér dan dat setje dat nooit gaat gebeuren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good old knuffeltimes.. Wie knuffel jij straks (ooit, someday, somehow) als eerste? #throwback

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram