Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Hij is een oude jongen aan het worden’

Kritiek op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Hij is een oude jongen aan het worden’

Kritiek op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Hij is een oude jongen aan het worden’

Toen Hanneke Groenteman tafeldame was, was zij diep onder de indruk van Matthijs van Nieuwkerk. Maar van die bewondering is nog maar weinig over. Ze vindt dat hij zonder zijn talkshow niet zoveel meer voorstelt. 

Volgens Hanneke was Matthijs in DWDD ‘een meester’ in sfeer maken. ‘Als hij opkwam was het een feestje. Wie dat ook had was Sonja Barend. Als je ernaar keek, dacht je: daar is het leuk!’, zegt ze in de podcast Ervaring voor Beginners. Matthijs was wat haar betreft de allerbeste. ‘Matthijs had het uitzonderlijk, vind ik. Hij had al zin als het begon, leek wel. Het was zo typisch dat het aanging als het aanging. Dat was al een halfuur voor de uitzending. Muziek lekker, met het publiek praten en: ‘Gaan jullie straks nog naar Paul?”

Lees ook
Matthijs van Nieuwkerk gescheiden… én weer verliefd! Dít is zijn nieuwe vriendin

Oude jongen

Maar de magie die Matthijs toen had, is verdwenen vindt Hanneke. ‘Ik mis op zaterdagavond nu wel dat feestgevoel heel erg met dat grote programma van hem. Het is net een beetje alsof hij verdwaald is in dat grote decor, vind ik’, zegt ze over zijn programma Matthijs Gaat Door. ‘Dit programma flatteert niet meer. Hij is nu ook een beetje een oude jongen aan het worden. De Wereld Draait Door, dat wás hij gewoon.’ Hanneke nuanceert haar sneer ook weer: ‘Maar ik hoor mensen die het geweldig vinden hoor op zaterdagavond.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress