Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Matrassenmerk stopt samenwerking met familie Meiland: ‘We accepteren niet dat een groep mensen wordt veroordeeld’

Matrassenmerk stopt samenwerking met familie Meiland: ‘We accepteren niet dat een groep mensen wordt veroordeeld’

Matrassenmerk stopt samenwerking met familie Meiland: ‘We accepteren niet dat een groep mensen wordt veroordeeld’

Realityster Maxime Meiland doet veel verschillende samenwerkingen met mooie merken op Instagram. Zo had ze ook een samenwerking met matrassenbedrijf Emma. Het merk laat weten dat de samenwerking met de Meiland dochter per direct stopt, vanwege de uitspraken van moeder Erica.

Samenwerking stopt

Eerder lieten we al weten dat het kaartenmerk Hallmark besloten heeft om de kaarten met quotes van de familie Meiland offline te halen. Dit deed het merk naar aanleiding van de negatieve uitspraken die Erica deed over moslims en de islam. Nu stopt matrassenbedrijf Emma ook de samenwerking die ze hadden met Maxime Meiland. Op Instagram delen ze een berichtje waarom de samenwerking willen stoppen.

“De recente opmerkingen van Erica Meiland, moeder van Maxime Meiland, staan haaks op onze waarden”, staat er in het bericht. Emma wilde wel Maxime de gelegenheid geven om met een eigen statement te komen, maar daar is Maxime niet op in gegaan. “We accepteren het niet dat een groep mensen wordt buitengesloten of veroordeeld op basis van ras, religie, seksuele oriëntatie of elk ander persoonlijk kenmerk.” Het bedrijf heeft daarom de samenwerking stopgezet, omdat ze niet willen samenwerken met iemand die hun diversiteit en inclusiviteit niet omarmt.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Sleep (@emma_matras)

Lees ook
Maxime Meiland kan flink ruziemaken met vriend Leroy: ‘Ik ben degene die meteen in huilen uitbarst’

Reactie

Maxime heeft inhoudelijk niet gereageerd op de beslissing van het bedrijf, maar heeft de foto die ze maakte voor Emma wel verwijderd van haar feed. Eerder gaf ze wel aan dat ze achter de uitspraken van haar moeder te staan. Maxime was er niet per se rouwig om dat ze inkomsten zou mislopen door de stop van de samenwerking met Hallmark. “Weet je, mijn moeder heeft zoiets gezegd, bij sommigen valt dat heel goed en bij sommigen valt dat heel slecht. Ik heb haar daar wel natuurlijk in gesteund. Maar dat ik daar dan dingen mis door loop, so be it dan, dan vind ik toch mijn mening belangrijker dan wat ik ermee verdien.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress