Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beautygloss’ Mascha bevallen van dochtertje: ‘Het duurde 25 uur en haar armpje is gebroken’

Beautygloss’ Mascha bevallen van dochtertje: ‘Het duurde 25 uur en haar armpje is gebroken’

Beautygloss’ Mascha bevallen van dochtertje: ‘Het duurde 25 uur en haar armpje is gebroken’

Mascha Feoktistova, bekend van het YouTube-kanaal Beautygloss, en haar man Gregor van Vlierden zijn maandag trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Het geluk is groot, maar helaas was de bevalling niet zonder complicaties.

Eerste kindje Mascha Feoktistova

Hun dochtertje heeft de prachtige naam Mila Poppy van Vlierden gekregen. Op Instagram laat Mascha weten: “Geboren op 6-7-2020 om 5:19 – 4055 gram, 52 cm. De bevalling duurde 25 uur, haar arm is gebroken en als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen. Voor nu blijven we even in het ziekenhuis en gaan we daarna lekker cocoonen met ons meisje.” Ook Mascha’s geliefde Gregor deelt een tweetal foto’s van zijn kersverse gezin.

Felicitaties

Bekend Nederland feliciteert het stel onder de Instagrampost. “Wat een beproeving ! Well done girl! Trots op je”, reageert Victoria Koblenko. Papa Gregor laat bij de foto’s achter: “In love. My girls.”

De tekst gaat verder onder de posts.

Beautygloss-video

De YouTube-ster en haar man Gregor van Vlierden, die in 2017 in het huwelijksbootje stapte, maakten begin dit jaar bekend voor het eerst ouders te worden. In de video laten ze zien hoe ze reageerden vlak na de zwangerschapstest. In eerdere Beautygloss-video’s liet Mascha niet weten of het een jongen of een meisje werd. Sprak ze over de baby, dan noemde ze deze ‘Poppy’. Later maakte ze het geslacht bekend via haar Instagram account. “Can’t wait to meet you baby girl”, schreef ze bij een post waar het stel samen poseerde.

Vruchtbaarheidsproblemen

Mascha was eerder open over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze lijdt aan de aandoening PCOS, waardoor er minder vaak een eisprong plaatsvindt en het moeilijker is om in verwachting te raken. In haar vlogs deelde Feoktistova dat zij en haar partner Gregor een grote kinderwens hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? Laatste loodjes.. ik kan gewoon echt niet wachten ?

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Can’t wait to meet you baby girl ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress