Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien probeert zelfbruiner in ‘Chateau Meiland’, kijkers liggen in een deuk

Martien probeert zelfbruiner in ‘Chateau Meiland’, kijkers liggen in een deuk

Martien probeert zelfbruiner in ‘Chateau Meiland’, kijkers liggen in een deuk

Donderdagavond konden we weer genieten van Chateau Meiland. Het was ditmaal een aflevering met een lach én een traan. De familie had de grootste lol toen ze samen gingen schaatsen. Maar het werd ook emotioneel toen Martien en Erica liefdesbrieven van vroeger bekeken en het daarbij niet droog konden houden. De kijkers konden pas écht hun lol op toen Martien besloot in de weer te gaan met zelfbruiner. Op zijn gezicht.

Voorafgaand aan het zelfbruinen geeft Martien de kijkers thuis een heldere –not!– uitleg over zijn plan: “Ik had een extra dark, maar dat vind ik too much voor in de winter. Extra dark is toch beter in de zomer. Nu heb ik on the go, dat betekent onderweg ergens naartoe, in dark. Dus dark is beter dan extra dark. We gaan voor de gewone dark.” Juist…

Martien wil een kleurtje

Uiteraard kan hij het niet zonder de hulp van Eer. Martien doet een handdoek over zijn witte (!!!) blouse en commandeert Erica dat ze in een s-bocht moet sprayen. Na enig gekibbel besluit Martien: “Doe het maar gewoon hoe jij het aanvoelt. Maar niet voor mijn muur!” Hardhandig duwt Erica hem voor de glazen douchewand, want daar mogen wel vlekken op komen.

Even drogen met de krultang

Wanneer Erica de zelfbruiner op zijn gezicht heeft gespoten en Martien eindelijk zijn ogen open durft te doen, is de voormalig kasteelheer niet bepaald tevreden. “Wat is het nat! Dat is helemaal niet goed, waarom droogt het niet? Moet het niet geföhnd worden?”, klaagt hij. “Heb je een föhn dan?”, vraagt Erica. “Nee, wel een krultang”, antwoordt hij. Uiteindelijk besluit Martien het toch maar aan de lucht te laten drogen. De kleur vindt hij ‘helemaal top’, net alsof hij van vakantie komt.

Lees ook
Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland laten massaal op Twitter weten dat ze helemaal stuk gaan om het zelfbruin-tafereel. Ook hebben ze er erg weinig vertrouwen in dat de spraytan goed uitpakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: still SBS