Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: is Martien met déze ‘MAFS’-deelnemer op date geweest?

Oelala: is Martien met déze ‘MAFS’-deelnemer op date geweest?

Oelala: is Martien met déze ‘MAFS’-deelnemer op date geweest?

Meid, wat goéééd: Chateau Meiland-ster Martien en ‘MAFS’-deelnemer Danny Roex hebben het tijdens een drankje wel erg gezellig met elkaar (volgens Martiens volgers dan). Gistermiddag gingen de twee op ‘date’, maar wat voor soort date dat was? Dat is nog maar de vraag.

Martien Meiland ‘MAFS’ date

Op zijn Instagram plaatste Martien een foto van hem en Danny, die bekend is van het laatste seizoen van Married At First Sight. Op de foto zie je hoe de twee genieten van een cocktail. Bij de foto schrijft Martien: “Word ik overgehaald voor een cocktail cosmopolitan, weet hij niet dat ik van wijn houd.”

Married At First Sight

Danny was op de buis te zien tijdens het laatste seizoen van Married At First Sight, waar hij werd gekoppeld aan Rein. Maar het liep uiteindelijk toch niet helemaal lekker tussen Rein en – bonbonverkoper in zijn twee winkels in Limburg – Danny.

Gezellig samen

Op de foto is in ieder geval te zien dat Martien en Danny het leuk hebben samen, maar van een romantische date is vooralsnog niet per se sprake. Er is nog geen bewijs, dus laten we het houden op een vriendschappelijke date.

Reacties

In de reacties is te zien dat Martiens volgers het wél zien zitten. Zo reageert Viktor Brand: “Leuk stel haha… dan ben ik van t gezeur af”, hij sluit zijn reactie af met een knipoog.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Lees ook
Wat lief: Erica Meiland deelt bijzondere vondst op Instagram tijdens verhuizing

Relatie met oud MAFS-deelnemer?

Er werd eerder al gespeculeerd over een ‘relatie’ met MAFS-deelnemer Antoine. Danny deelde eind april namelijk een paar vrolijke foto’s waarop hij samen met oud MAFS-deelnemers Daisy, Kimberly, Chantal en Antoine een klein feestje houdt in de tuin. “Nadat we een COVID zelftest hebben gedaan, konden we gezellig een wijntje doen,” schrijft de Limburger erbij. Na drie foto’s met de hele groep, plaatst Danny op het laatst een kiekje van hem en Antoine. Daarop is te zien dat Antoine hem een een dikke zoen op de wang geeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dan (@dannyroex)

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress