Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland: ‘Ik heb niet echt goede herinneringen aan m’n jeugd’

Martien Meiland: ‘Ik heb niet echt goede herinneringen aan m’n jeugd’

Martien Meiland: ‘Ik heb niet echt goede herinneringen aan m’n jeugd’

In het programma ‘Hoge Bomen’ ontvangt Jeroen van der Boom BN’ers aan zijn piano. De tweede aflevering is Martien Meiland te gast en zien we zien een andere kant van de reality-ster. “Ik heb niet echt goede herinneringen aan m’n jeugd.”

Zo vertelt Martien dat hij geen fijne jeugd heeft gehad. Zijn vader dronk te veel en zijn moeder overleed toen hij negentien was. “Ze had darmkanker en moest verzorgd worden. Dat deed je gewoon. En ik ben ook blij dat ik het heb kunnen doen.”

Beste beslissing

Op de vraag wat de beste beslissing in zijn leven is geweest, hoeft Martien niet lang na te denken. “Terugkomen bij Eer. Ja, dat komt dan meteen in me op. Ik ken haar al zo lang we kunnen lezen en schrijven met elkaar. Ik ben zo fijn en happy met haar.” Wat er volgens hem zo bijzonder is aan zijn vrouw? Martien: “Ze houdt me in het gareel. En we hebben bijna altijd dezelfde ideeën, dat is heel fijn.” Het stel heeft overigens wel een afspraak gemaakt. “Mocht Erica een leuke man tegenkomen, of ik een leuke man tegenkomen, dan kan dat.” Op een voorwaarde: “Hij moet dan wel door de familie-ballotage komen,” grapt hij.

Lees ook
Martien Meiland vreest voor faillissement chateau: ‘Eén grote catastrofe’

Toekomst

Ook vertelt Martien over de beslissing om terug te keren naar Nederland. “Wij zijn natuurlijk heel impulsieve mensen. We gaan wel zien wat we weer gaan doen”, zo vertelde Martien. Ook verlangt het gezin naar meer privémomenten. ‘Je zit nu met al die mensen onder één dak. En twee jaar is denk ik wel genoeg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: Brunopress