Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat goéééd: Martien Meiland verrast fans met rol in nieuwe film

Wat goéééd: Martien Meiland verrast fans met rol in nieuwe film

Wat goéééd: Martien Meiland verrast fans met rol in nieuwe film

Met programma’s als ‘Chateau Meiland’, ‘Cash or Trash’ en ‘First or Last’, is Martien Meiland (59) niet meer uit de televisiewereld weg te denken. En binnenkort doet-ie er nog een schepje bovenop, wanneer hij de Meiland-Madness in bioscoopzalen gaat laten zien. Hij heeft namelijk een rol in een nieuwe film te pakken gekregen.

Martien Meiland film

We kunnen de oud-kasteelheer dus niet alleen ‘realityster’ meer noemen, want Martien gaat zijn carrière dus uitbreiden als filmster. Dat vertelt hij aan Shownieuws. “Ik krijg een rol”, vertelt hij. “Een heel leuke rol. Maar ik ga er nog niks over vertellen, want het moet natuurlijk een verrassing blijven.”

Nieuwe film

De wie-wat-waar-wanneer-hoe weten we dus helaas nog niet, aangezien dat pas later bekendgemaakt wordt. “We houden het heel spannend. Binnenkort meer”, aldus Martien. En nu we natuurlijk onze hersens laten kraken over wat voor film het dan kan zijn, heeft Shownieuws’ Albert Verlinde in ieder geval al wel een idee. “Ik denk dat het een Sinterklaasfilm is”, aldus Verlinde. “Dat zou heel erg leuk zijn.” Al zal het waarschijnlijk geen Onze Jongens 3 worden, Albert denkt dat het wel een rol gaat zijn die Martien op zijn lijf geschreven is.

Verhuisd

Begin april werd bekendgemaakt dat de familie Meiland met z’n allen weer terug naar Noordwijk verhuizen, waar ze vandaan komen. Ze hebben in februari officieel hun droomvilla al gekocht. En daarmee blijft de hele Chateau Meiland-clan bij elkaar.

Lees ook
Wat lief: Erica Meiland deelt bijzondere vondst op Instagram tijdens verhuizing

Roze wolk

Daarnaast leeft Maxime Meiland (25) op een grote roze wolk sinds ze een setje vormt met cameraman Leroy Molkenboer. De twee mogen dan misschien pas sinds augustus een relatie hebben, maar kunnen hun geluk niet op. Zo kocht het koppel onlangs een prachtig stulpje in Noordwijk (ook al), kondigde de realityster in maart aan zwanger te zijn en liet de dochter van Martien zelfs al haar wens om te trouwen doorschemeren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress