Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland vreest voor faillissement chateau: ‘Eén grote catastrofe’

Martien Meiland vreest voor faillissement chateau: ‘Eén grote catastrofe’

Martien Meiland vreest voor faillissement chateau: ‘Eén grote catastrofe’

Hoewel het de familie Meiland voor de wind lijkt te gaan – ze hebben immers een riant stulpje in de Achterhoek gekocht – vreest Martien (58) voor het ergste. Sterker nog, een faillissement ligt op de loer als de coronacrisis nog langer duurt.

Faillissement voor Meilandjes?

In het Vlaamse blad TV Familie doet Martien zijn verhaal: de kasteelheer zit namelijk momenteel niet alleen zonder gasten, maar ook het chateau is nog niet verkocht. “En dan maar hopen dat de prijzen niet dramatisch zakken”, aldus Meiland. “De grenzen zijn nu allemaal dicht.”

Annuleringen chateau

Martien vervolgt: “Het is één grote catastrofe. Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen. We waren zo goed als volgeboekt voor deze lente en zomer. Maar daar blijft nu niets meer van over. Logisch, natuurlijk. Mensen kunnen ­nergens meer uit hun huis.”

Hoge kosten

De kosten zijn dus hoog, terwijl de opbrengsten de laatste tijd gering zijn. Hoewel er een reservepotje is, “smelt dat als sneeuw voor de zon weg”. Mochten ze ook nog deze zomer leegstaan, dan ziet Martien het niet goed komen. “Dan vrees ik voor het failliet, ja.”

Lees ook
‘Sirene’ Maxime Meiland werkt kijkers op de zenuwen: ‘Kunnen ze in plaats van Maxime Nadège niet mee terug nemen?’

Nieuwe look Martien

Eerder deze week wist Martien vriend en vijand te verrassen met zijn nieuwe uiterlijk. In een recent filmpje op Instagram verscheen de flamboyante kasteelheer met een snor in beeld, iets waar zijn volgers een duidelijke mening over hadden: dat ding mag er zo snel mogelijk weer af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geniet deze Paasdagen van onze la Famille Meiland wijn. Plaats je bestelling zo snel mogelijk zodat je je wijn op tijd in huis hebt.

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress