Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland door het oog van de naald gekropen: ‘Papa was bijna dood geweest’

Martien Meiland door het oog van de naald gekropen: ‘Papa was bijna dood geweest’

Martien Meiland door het oog van de naald gekropen: ‘Papa was bijna dood geweest’

Vorige week zagen meer dan een miljoen kijkers in ‘Chateau Meiland’ dat de vlammen ‘c’est une catastrophe’ zo’n beetje uit het chateau sloegen. Ook deze week zit het de Meilandjes niet mee. Sterker nog, bijna kwam Magere Hein om de hoek kijken.

Martien aan dood ontsnapt

Tijdens het klussen was Martien in de weer met een lampje, dat moest vervangen worden. De flamboyante kasteelheer pakt een schroevendraaier erbij omdat hij denkt dat de stroom eraf is. Maar… nee, die zit er gewoon op. Au!

Geschrokken Maxime

Gelukkig had hij nog net niet zijn schroevendraaier erin gestoken. Dan was het waarschijnlijk anders afgelopen. Maxime: “Papa was bijna dood geweest. Hij deed de stroom uit in het kleine keukentje, en de lamp is uit dus hij begint. Wij zitten hier en ineens gaat dat ding. Dat doet-ie alleen als de stroom er weer op gaat.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond is het weer zo ver SBS 20:30 ?

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Lees ook
Voormalig huisvriendin Caroline zal familie Meiland niet opzoeken in Hengelo

Kijkcijferhit

Ook afgelopen maandag was Chateau Meiland weer een knaller van een hit op televisie. Meer dan anderhalf miljoen keken op Koningsdag/Woningsdag naar de Franse avonturen van Martien en zijn gezin. De kijkers vonden het weer smullen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Hengelo

Hoewel de Meilandjes momenteel nog in Frankrijk zijn, verhuizen ze binnenkort naar het Achterhoekse Hengelo, waar het stel een riant optrekje op de kop heeft getikt. Caroline van Eeden, die bekend staat als de voormalig huisvriendin van Martien en de rest, heeft geen plannen om het gezin op te zoeken in Gelderland. “We hebben iets heel moois meegemaakt, ieder gaat zijn eigen weg. Met wederzijds respect.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zojuist de Zapp Award gewonnen voor beste familie programma 2020. Aan iedereen die op ons gestemd heeft onwijs bedankt! ❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress