Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers in een deuk: Martien en Maxime bespieden datende Erica in ‘Chateau Meiland’

Kijkers in een deuk: Martien en Maxime bespieden datende Erica in ‘Chateau Meiland’

Kijkers in een deuk: Martien en Maxime bespieden datende Erica in ‘Chateau Meiland’

Erica Meiland is al een half jaar aan het daten met privédetective Sander van Betten. Tot nu toe zagen de kijkers van Chateau Meiland hier niks van in de serie. Tot gisteravond. Erica ging op wandeldate met Sander. Martien en Maxime konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en besloten haar te volgen, om Erica en Sander vervolgens van een afstandje te bespieden. Dat leverde hilarische televisie op.

Erica Meiland op date

In de aflevering van donderdagavond zien we hoe Erica aan Martien en Maxime vertelt over haar dates met Sander. Zo vertelt ze dat ze voor de vierde keer gaan wandelen samen, maar dat ze nog niet gezoend hebben, “want er is corona”. Wanneer Martien vraagt wanneer Sander eindelijk eens bij hen thuis over de vloer komt, zodat hij de rest van de familie kan ontmoeten, antwoordt Erica dat ze dat voorlopig niet ziet zitten. Tot groot ongenoegen van Maxime en Martien.

Achtervolging

Als Erica op het punt staat om te vertrekken, smeden Maxime en Martien snel een plannetje. Ze gaan Erica achtervolgen naar haar wandeldate en de twee bespioneren. Ze besluiten zonnebrillen op te doen, zo denken ze onherkenbaar te zijn. In hun (behoorlijk herkenbare) Range Rover mét cameraploeg, rijden ze achter Erica aan. Eenmaal ter plekke besluit Martien als echte paparazzi foto’s van Sander en Erica te schieten.

Lees ook
Maxime Meiland doet een boekje open: dit vindt ze écht van de nieuwe vriend van moeder Erica

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland moeten erg lachen om de achtervolging van Maxime en Martien. Maar ze zijn ook kritisch. Want is dit tafereel niet ontzettend in scène gezet? Kijkers geloven er namelijk niks van dat Erica en Sander (die notabene detective is) de cameraploeg niet gezien hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: still SBS