Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hebben Martien en Erica Meiland plannen om voor de vierde (!) keer te trouwen?

Hebben Martien en Erica Meiland plannen om voor de vierde (!) keer te trouwen?

Hebben Martien en Erica Meiland plannen om voor de vierde (!) keer te trouwen?

Martien (60) en Erica Meiland (60) zijn sinds een week te horen in hun eigen podcast, genaamd Wat Goéééd-De positieve podcast. In de aflevering van deze week komt het onderwerp ‘trouwen’ ter sprake. En wat blijkt? Martien en Erica zien het best zitten om nog eens met elkaar het huwelijksbootje in te stappen.

Opnieuw trouwen?

In de podcast bellen Martien en Erica elke week met een BN’er. Tevens bespreken ze samen allerlei dilemma’s. Ook mogen de luisteraars vragen stellen aan de Meilandjes. “We hebben deze keer een vraag die we aan elkaar moeten stellen”, begint Erica. “We zijn natuurlijk drie keer min of meer getrouwd, want er zat natuurlijk ook een flitsscheiding bij, maar goed laten we zeggen ik ben drie keer getrouwd, zou je dan nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dan liever met een nieuwe liefde trouwen?” vraagt ze aan Martien.

Martien roept: “Oh wat een dilemma!” Vervolgens zegt hij: “Ja weet je, dan moet je eerst iemand vinden. Nee dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan nog een keer trouwen. En dan ook helemaal uitpakken.”

Derde huwelijk verboden

Voordat het te gezellig wordt, haalt Erica hem uit zijn droom. “Maar wist je dat dat helemaal niet mag? Je mag wel onbeperkt trouwen, maar niet in Nederland. Je mag niet vaker dan drie keer met dezelfde persoon trouwen. Sterker nog, een derde huwelijk is zelfs verboden.”

Bij de laatste zin schiet Martien in de stress. “Maar wij zijn toch ook drie keer getrouwd?” stelt hij. “Ja, maar wij hebben ook een keer een flitsscheiding gehad”, legt Erica uit. “Dat is natuurlijk niet echt een scheiding. Of zou het wel illegaal zijn? Laat het de fiscus maar niet horen.”

Lees ook
Just married: Anouk is eindelijk getrouwd met grote liefde Dominique

Groot feest

Wanneer Martien de vraag ook aan Erica stelt, blijkt zij er precies zo over te denken. “Nee het is net als wat jij zegt. Dan moet je eerst iemand gaan vinden. Dat zie ik helemaal niet aan de horizon verschijnen. Dan zou ik inderdaad weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met alle familie en vrienden. Maar ja, het mag dus niet. Dus dat scheelt een hoop geld”, besluit Erica.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress