Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De vraag der vragen: mogen ‘Married at First Sight’-deelnemers ‘nee’ zeggen?

De vraag der vragen: mogen ‘Married at First Sight’-deelnemers ‘nee’ zeggen?

De vraag der vragen: mogen ‘Married at First Sight’-deelnemers ‘nee’ zeggen?

Veel kijkers van Married at First Sight vragen zich af of deelnemers ‘nee’ mogen zeggen bij het altaar. In alle seizoenen van MAFS is dat nog nooit voorgevallen. De Telegraaf komt met het verlossende antwoord.

Allesbehalve streng

De Telegraaf vroeg de producent van MAFS of de deelnemers al de handdoek in de ring mogen gooien voor het altaar. Wat blijkt? Dat mag, of het nu gaat om het trouwen of het samenwonen. Volgens De Telegraaf is het contract allesbehalve streng.

Zo laat de producent weten dat ‘de kandidaten op elk moment de handdoek in de ring mogen gooien en mogen stoppen met het experiment. Er is contractueel vastgelegd dat je ‘nee’ mag zeggen.’

Lees ook
MAFS-Arjan vindt dat hij verkeerd is neergezet: ‘Ik krijg dagelijks bedreigingen’

Niet zomaar opgeven

De MAFS-producent voegt toe dat de deelnemers niet zomaar mogen opgeven in de zoektocht naar de liefde. “Je moet wel een goede reden hebben. Zeker omdat dit avontuur juist draait om de wetenschap een kans te geven.”

De producent benadrukt dat deelnemers alvorens ze aan het programma beginnen, weten dat het om een experiment gaat. “Het idee is dat je het vijf weken de tijd geeft om te kijken of de liefde kan opbloeien”, voegt de MAFS-producent toe in De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL Beeldbank