Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samen genieten van het zalige weer! Marly van der Velden voor het eerst naar buiten met pasgeboren zoontje

Samen genieten van het zalige weer! Marly van der Velden voor het eerst naar buiten met pasgeboren zoontje

Samen genieten van het zalige weer! Marly van der Velden voor het eerst naar buiten met pasgeboren zoontje

Op 31 mei werd Marly van der Velden moeder van haar eerste zoontje. De kleine werd in een warm gezin met al twee meiden ontvangen. Vanwege het warme weer buiten vond de GTST-actrice het de hoogste tijd om even gezellig met z’n alle eropuit te gaan. Een hele mijlpaal voor het gezin.

Marly van der Velden naar buiten met zoontje

“Mijlpaal!!! Deze week gingen we voor het eerst met Jimi-Jones naar buiten”, schrijft Marly bij de zoete kiekjes. “Zo fijn. Hij is al weer meer dan een week bij ons. Zo bizar. Wij zijn hier heerlijk aan het genieten?.”

Tekst gaat verder onder de post.

Hoe dan

Het regent een hoop hartjes onder de foto, maar toch vraagt een volger zich ook af: ‘Hoe dan… een week geleden lag ik nog voor pampus, in de kreukels. Wel aan het genieten hoor…’ Een ander spoort hoor aan: ‘Geniet maar heerlijk hoor!’

Wat gaat er met Nina gebeuren?

Natuurlijk moest de GTST-actrice op een gegeven moment met zwangerschapsverlof. Er werd al bekend gemaakt dat het personage van Marly – Nina – niet zwanger zou worden, dus moest er een andere oplossing gevonden worden. Die kwam er. Aangezien Nina in de mode-industrie werkt, kon dat een perfect ‘smoesje’ worden om Meerdijk even te verlaten. Vanwege een doorstart van La Nina werkte Nina samen met man Bing aan een nieuwe kledinglijn. En daar had de ontwerpster natuurlijk net een speciaal stofje voor nodig die alleen in Indonesië te vinden was. Die zoektocht zou wel eens weken, maar ook maanden kunnen duren. Handig bedacht, vind je niet?

Grote zussen

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Bron: Story | Beeld: Brunopress