Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marlijn Weerdenburg schaars gekleed ‘naar haar werk’ om babybuik te showen: ‘Gelukkig geen tegenwind’

Marlijn Weerdenburg schaars gekleed ‘naar haar werk’ om babybuik te showen: ‘Gelukkig geen tegenwind’

Marlijn Weerdenburg schaars gekleed ‘naar haar werk’ om babybuik te showen: ‘Gelukkig geen tegenwind’

Dat er momenteel een heuse babyboom gaande is, moge duidelijk zijn. Zo werd Tijl Beckand (46) eerder deze week voor de vierde keer vader, beviel Rose Bertram (26) nog geen week geleden én Marlijn Weerdenburg (37) mag binnenkort ook haar tweede kindje verwelkomen. Wanneer de presentatrice precies is uitgerekend, is onbekend. Maar een gloednieuwe foto van haar babybuik onthult dat het niet al te lang meer kan duren.

Marlijn Weerdenburg zwanger

Op Instagram deelt Marlijn een foto, waarop ze een opengeknoopte blouse draagt en daardoor haar prachtige buik duidelijk in beeld is. “Zo ging ik vanochtend naar mijn werk. Was niks vergeten of zo”, steekt de hoogzwangere presentatrice de draak met haar outfit.

Mooie buik

Haar volgers dollen vrolijk met haar mee. “Hopelijk niet op de fiets met tegenwind?”, grapt iemand, waarom Marlijn alleen maar heel hard kan lachen. “Wat een mooie echt gedurfde lieve foto”, luidt een van de vele complimenten, net als “mooie buik” en “prachtig”.

De tekst gaat verder onder de foto.

Opnieuw in verwachting

In oktober was Marlijn Weerdenburg te gast in de podcast Podnataal, om te praten over de bevalling van haar oudste zoon Teun (3). Aan het eind van de aflevering liet ze weten dat het “een heel gezellig leuk kind is”, om vervolgens te onthullen dat zij en haar vriend Paul gezinsuitbreiding verwachten. “Ik ben weer zwanger, van een tweede kindje. Ik vind het heerlijk dat Teun een broertje of een zusje krijgt. Hij wil zelf heel graag een zusje, vertelt hij me steeds.”

Lees ook
Zwangere Marlijn Weerdenburg deelt een nieuwe foto van haar buik op Instagram

Meer genieten

Marlijn kijkt uit naar de komst van haar tweede, zo zei ze in de podcast. “Ik ben benieuwd hoe gaat het zijn die eerste maanden, zou ik er nu meer van kunnen genieten?” De presentatrice heeft op misselijkheid en vermoeidheid na geen klachten. “Dat neem ik er gewoon bij. Er wordt een kindje gemaakt, dat is fantastisch.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram