Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hint Mark Rutte op nieuwe liefde? Premier biecht op: ‘Met kerst met z’n tweeën in een huisje’

Hint Mark Rutte op nieuwe liefde? Premier biecht op: ‘Met kerst met z’n tweeën in een huisje’

Hint Mark Rutte op nieuwe liefde? Premier biecht op: ‘Met kerst met z’n tweeën in een huisje’

Het liefdesleven van Mark Rutte (54) is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. In de tien jaar dat hij het land bestuurt, is hij immers nog nooit met een partner aan zijn zijde gezien. Maar nu lijkt het erop dat er tóch een speciaal persoon in het leven van de demissionair premier is. In een gloednieuw interview biecht hij namelijk op dat hij de kerstdagen níet alleen heeft doorgebracht.

Liefdesleven Mark Rutte

Als er één onderwerp is waarover Mark Rutte zelden iets loslaat, is het zijn liefdesleven wel. Maar in een interview met Ebru Umar voor Libelle TV lijkt hij te hinten dat hij niet zo eenzaam is als men denkt.

Samen met kerst

In de video is te zien hoe Rutte een aantal stellingen en vragen voorgeschoteld krijgt. Wanneer Ebru Umar begint over vakanties in eigen land, reageert de demissionair premier ontzettend enthousiast. “Jaaaa, Putten”, zegt hij over zijn favoriete vakantieplaats waar hij al jaren komt. “Wanneer was je voor het laatst in Putten?”, vraagt de interviewer zich af, waarna de VVD’er vertelt er afgelopen kerst nog te zijn geweest. “In een huisje.”

Geheim

Umar pakt door en vraagt met hoeveel mensen Rutte in dat huisje is geweest. “Met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels”, aldus de demissionair premier. De interviewer kan het niet laten en wil weten wie die tweede persoon was, maar daar wil hij geen antwoord op geven. “Ja, dat is geheim”, horen we hem zeggen. Het lijkt erop dat de premier dus wel degelijk een speciaal persoon in zijn leven heeft, al wil hij dat nog zoveel mogelijk voor zichzelf houden.

Lees ook
Zó ga je om met die vervelende lockdown-moodswings

Zeldzaam boekje open

Eerder deed de premier tegen Linda de Mol een zeldzaam boekje open over zijn liefdesleven. “Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt”, zei Rutte nuchter. De presentatrice vroeg zich vervolgens af of het single zijn een bewuste keuze is. Volgens haar vinden hartstikke veel vrouwen hem leuk. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor. Pfiew”, reageerde Rutte daar lachend op. “Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden. Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Libelle TV