Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mark Labrand drie maanden te vroeg vader geworden: radio-dj in tranen over bevallingsdrama

Mark Labrand drie maanden te vroeg vader geworden: radio-dj in tranen over bevallingsdrama

Mark Labrand drie maanden te vroeg vader geworden: radio-dj in tranen over bevallingsdrama

Mark Labrand en zijn vrouw Stephanie zijn ruim twee weken geleden ouders geworden van een dochter, zo heeft de 35-jarige radio-dj vanmiddag bekendgemaakt in zijn programma op ‘538’. Wanneer hij vertelt over het bevallingsdrama, schiet de kersverse vader vol. ‘Wat een bikkeltje, hè.’

Mark Labrand vader geworden

In zijn radioprogramma biecht Mark op behoorlijk nerveus te zijn vandaag, waarna hij onthult vader te zijn geworden. Op donderdag 16 april werd zijn geliefde overvallen door kramp in haar buik en moest ze met gierende banden naar het ziekenhuis worden gebracht. Stephanie was op dat moment pas 27 weken zwanger. “Binnen een kwartier waren we met gillende sirenes in het AMC”, vertelt Labrand erover.

Eén missie

Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Stephanie maar één missie van de artsen: “Houd jullie 48 uur binnen, want dan kan ze nog medicatie krijgen die haar longen aansterken”, aldus de presentator. Mark is dan ook meer dan trots dat het zijn geliefde gelukt is. “Ja mannen, vrouwen kunnen dat. Dat heeft ze gedaan op karakter, op moederinstinct. En zo is twee dagen later onze prachtige maar vooral gezonde dochter geboren. Op zaterdagavond, om 19.00 uur, 18 april.”

Positieve instelling

Makkelijk zijn de weken erna niet geweest. “Het is natuurlijk fucked up om iedere dag uit het ziekenhuis thuis te komen met lege handen en haar daar achter te laten”, vertelt de aangeslagen dj. De coronacrisis doet er nog een schepje bovenop. “Opa en oma mogen haar nog twee en een halve maand niet aanraken en kunnen haar niet zien. Maar ik wil het positief houden, want dat is zij zelf ook. Ons dochtertje. Ze is zo krachtig, zo pittig. Alle testen zijn goed, alle uitslagen zijn goed. We zijn vervuld met liefde. Soms een beetje bang nog, maar vooral heel trots.”

Prachtige naam

Mark is zichtbaar opgelucht wanneer het verhaal erop zit en gaat dan over tot de bekendmaking van de naam van het pasgeboren meisje. “Een paar maanden geleden toen ik dit nieuws bekendmaakte, draaide ik Coldplay met Everyday Life: leven. Of zoals ze in Spanje zeggen, waar ik ben getrouwd: vida. Vida Labrand, welkom op deze wereld. Papa is supertrots op jou.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

Eerste foto’s

Op Instagram delen de kersverse ouders een paar eerste kiekjes van hun dochter. Stephanie vertelt daarbij dat de bevalling “zwaar, heel zwaar” was en het meisje ter wereld is gekomen via een keizersnede. “Zo zwaar als een pak suiker en zo mega klein”, schrijft de vrouw van Mark. “Sinds een paar dagen is ze van de beademing en van de IC af en doet ze het buitengewoon fantastisch! Een echte strijder. Zelf moet ik nog een beetje bijkomen van dit beginnende avontuur, maar potverdikkie wat zijn we trots op haar!”

Lees ook
Coen Swijnenberg is weer terug op de radio (maar helaas níet bij de ‘Coen & Sander Show’)

Ruim tien jaar samen

In februari maakte Mark op de radio bekend dat zijn geliefde Stephanie niet geheel gepland in verwachting was van hun eerste kindje. Het stel is sinds 2009 samen en gaf elkaar het jawoord in 2015, op het zonnige Ibiza. In Zuid-Afrika ging de radio-dj op zijn knieën.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf vandaag ben jij in ons leven, het leven waar we zo dankbaar voor zijn en van houden. Vanaf vandaag ben jij voor ons het leven, zijn we zo dankbaar voor jouw leven en houden wij zoveel van jou… je hele leven. Viva la Vida 18-04-2020: Vida Vorstheuvel Labrand • • • • ???? ?? ??? 28 ????? 3 ??????? ?? ????? ???????. ?????????? ?? ??? ?????? ?? ???? ???? ?????? ???? ?????? ?? ????? ?? ??? ???? ?????? ????? ?? ?????, ???? ???? ????????? ?? ?????? ??? ??? ?? ??? ???? ?????? ???? ????????? ????????? ??????, ????? ??? ?? ???? ?? ????????. ?? ???????????? ??? ?? ??? ?? ???? ?… ??? ??????? ??? ??? ??????? ?? ?? ???????? ?????????? ??? ?? ????????? ??????, ??? ?? ??? 2 ????? ?? ??? ?????????? ????? ?????????????? (??? 10 ??!!! ???????????) ????? ?? ??? ??? ???????. ???

Een bericht gedeeld door Mark Labrand (@labrando) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf nu ben jij in ons leven, het leven waar we zo dankbaar voor zijn en van houden. Vanaf vandaag ben jij voor ons het leven, zijn we zo dankbaar voor jouw leven en houden wij zoveel van jou… je hele leven. Viva la Vida! 18-04-2020 Vida Vorstheuvel Labrand • Onze lieve Vida is met 28 weken veel te vroeg geboren. De bevalling was zwaar, heel zwaar. Op donderdagochtend 16 april werd ik wakker met (-wat ik dacht- voor-) weeën. Eenmaal aangekomen bij de verloskundige (op advies van een vriendin) kwamen we erachter dat ik al volledige ontsluiting had en Vida al met een arm en een been “geboren” was. Ik werd met loeiende sirenes naar het AMC gebracht, waar een geweldig team aan medici mij op stond te wachten. Er was één doel: Vida 48 uur binnenhouden om alle medicijnen (oa longrijping), die zij nodig had in te laten werken, zodat ze sterk genoeg was voor de geboorte. Op zaterdag 18 april om 19.00 uur is ze geboren via een keizersnede. Zo zwaar als een pak suiker en zo mega klein. Sinds een paar dagen is ze van de beademing en van de IC af en doet ze het buitengewoon fantastisch! Een echte strijder. Zelf moet ik nog een beetje bijkomen van dit beginnende avontuur, maar potverdikkie wat zijn we trots op haar! ❤️

Een bericht gedeeld door Stephanie Labrand (@stephanie.labrand) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 jaar ❤️?? 26-06-2009

Een bericht gedeeld door Stephanie Labrand (@stephanie.labrand) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still, Instagram