Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marion over het verlaten van ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik wil hem heel graag snappen’

Marion over het verlaten van ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik wil hem heel graag snappen’

Marion over het verlaten van ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik wil hem heel graag snappen’

Marion heeft gisteravond de boerderij moeten verlaten, aangezien boer Jouke uit Friesland haar ’te pittig’ noemde. De Limburgse moest dus als eerste haar spullen pakken bij de boer.

Avontuur op papier

Haar hele Boer zoekt Vrouw-avontuur heeft Marion op papier gezet. Ze vindt het wel lastig om te dealen met de uitspraak waarom Jouke bij haar weinig of geen gevoel had. “Want ik wil hem heel graag snappen. Ik wil snappen waarom hij denkt dat ik te pittig ben. Waarom hij denkt dat wij snel zouden botsen, enzovoorts. Dus om daar de onderbouwing van te weten, dat is wel het lastigste van alles.”

Bevestiging

Ze is blij dat ze alles heeft opgeschreven, dat geeft voor haar een bevestiging over haarzelf. “En het heeft me ook gebracht dat ik weet dat iemand me wel dusdanig leuk kan vinden om van een speeddate naar een dagdate te gaan en van een dagdate naar de logeerweek. Dat is ook een hele mooie bevestiging dat iemand wel in dat project iets in jou heeft gezien.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’ zorgt voor veel hilariteit bij kijkers: ‘Evert snapt volgens mij geen hol van wat Maud uitkraamt’

Niet het einde

Na de logeerweek bij Jouke is het voor Marion zeker niet einde verhaal wat betreft haar liefdesleven. Ze hoopt dan ook dat ze haar ware liefde nog gaat vinden. “Ik hoop dat ik binnen niet al te lang tijd wel nog die leuke man ga ontmoeten die wel een match met mij is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Linelle Deunk KRO-NCRV