Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga verklapt geslacht van baby: ‘Het lijstje met namen is nog best lang’

Marieke Elsinga verklapt geslacht van baby: ‘Het lijstje met namen is nog best lang’

Marieke Elsinga verklapt geslacht van baby: ‘Het lijstje met namen is nog best lang’

Beschuit met… blauwe muisjes voor Marieke Elsinga over een paar maanden! De presentatrice maakte gister bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “En het is een jongetje”, vertelde Marieke over haar baby in RTL Boulevard.

Donderdagochtend verraste Marieke de luisteraars van radiozender Qmusic met het bijzondere nieuws dat ze een kindje verwacht met haar vriend Sander. Marieke liet weten dat het goed met haar gaat en dat ze opgelucht is dat het hoge woord eruit is.

“Ik ben zo blij dat het is verteld. Het werd ook tijd, want ik ben al een tijdje op weg.” Hoe ver Marieke al in haar zwangerschap is, houdt ze nog even voor zichzelf. “In alle eerlijkheid begin je het al te zien.”

Het is een jongen

Marieke moet nog even geduld hebben, maar kan nu al niet wachten om haar kindje vast te houden. Ze vindt het wel ‘een gek idee’ dat er iets aan het groeien is in haar buik. Al voelt ze hem nog niet bewegen. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al”, laat Marieke weten.

Lees ook
Marieke Elsinga is zwanger: dit is haar vriend Sander met wie ze een kindje krijgt

Babynamen

En dan: het kiezen van de babynaam. Marieke heeft al een hoop jongensnamen op haar lijstje, maar een definitieve keuze maken wordt nog een opgave. Ze grapt dat ze ook de namen van haar mannelijke collega’s bij Boulevard overweegt: “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang.”

Nog niet lang geleden nam Marieke even een break van haar werkzaamheden. Ze besloot om het, ten goede van haar gezondheid, even wat rustiger aan te doen. “Je hoort me ’s ochtends niet op de radio, maar ik ga even goed slapen. Heel veel knuffelen met Kiki, leuke dingen doen met vrienden, met Sander, met familie. En gewoon weer even die energie terugkrijgen waar ik gewoon zo gek op ben. Dus vandaar. Dat wilde ik jullie even zelf vertellen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress