Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Terug van weggeweest: Marieke Elsinga vanaf maandag weer te horen bij Qmusic

Terug van weggeweest: Marieke Elsinga vanaf maandag weer te horen bij Qmusic

Terug van weggeweest: Marieke Elsinga vanaf maandag weer te horen bij Qmusic

Goed nieuws, Marieke Elsinga (35) laat weten dat het weer beter met haar gaat. Ze zal vanaf aankomende maandag weer te horen zijn bij Qmusic. Ze heeft dit woensdagochtend zelf bekendgemaakt tijdens de uitzending van Mattie & Marieke.

Méga zin

Vanaf volgende week kunnen we weer vier dagen in de week genieten van de ochtendshow Mattie & Marieke mét Marieke. Op woensdagochtend zal Mattie Valk de show alleen presenteren op Qmusic.

Marieke deelt het goede nieuws op haar Instagram account, waarbij ze schrijft er ‘méga zin’ in te hebben. “Ik ben dit geweldige clubje mensen (voor én achter de schermen) heel dankbaar dat ik even op de rem heb mogen trappen en alle tijd kreeg. Ik houd de woensdagen nog even voor mezelf, maar alle andere dagen zit ik tussen 6-10u weer tegenover mijn grote vriend Mattie op Qmusic.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Lees ook
Marieke Elsinga pakt deel van werkzaamheden weer op: ‘Nu krijg ik weer zin om ideetjes op te schrijven’

Werkzaamheden neerleggen

11 april was het moment dat Marieke aangaf tijdelijk een punt te zetten achter haar werkzaamheden. De presentatrice gaf hierbij aan ‘voorzichtig te willen zijn’ met zichzelf. Het werd Marieke allemaal even te veel aangezien ze naast de ochtendshow op Qmusic ook tv-klussen heeft. Begin mei kwam fijn nieuws naar buiten, toen liet ze weten dat het nu beter met haar gaat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress