Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga stopt bij ‘RTL Boulevard’: ‘Ik maak ook graag andere programma’s’

Marieke Elsinga stopt bij ‘RTL Boulevard’: ‘Ik maak ook graag andere programma’s’

Marieke Elsinga stopt bij ‘RTL Boulevard’: ‘Ik maak ook graag andere programma’s’

Marieke Elsinga (36) stopt bij RTL Boulevard. Vrijdagavond maakte ze dat bekend aan het einde van haar laatste uitzending. Ze wil haar ‘vleugels uitslaan’ en zich richten op het creëren van andere tv-programma’s voor RTL.

Allerlaatste RTL Boulevard

“Dit was RTL Boulevard voor vanavond en het was ook meteen mijn allerlaatste RTL Boulevard. Ik heb besloten te stoppen”, begon Marieke haar verhaal. Die beslissing was niet makkelijk voor haar. Ze vertelt dat het met pijn in haar hart is. “Maar ik maak ook graag andere programma’s bij RTL”, legt ze uit

Daarnaast presenteert de presentatrice én radio-dj de Qmusics ochtendshow Mattie & Marieke. Ook maakte ze afgelopen maand bekend dat er een kleine op komst is. “Dus ja, andere programma’s maken komt er niet altijd van.”

Lees ook
Zwangere Marieke Elsinga showt babybuik: ‘Trots op mezelf’

Geen definitief afscheid

Marieke bedankte alle kijkers en haar collega’s. “Ik heb hier vijf jaar lang met zoveel plezier gestaan”, vertelt ze. Luuk Ikink, tevens presentator van het RTL-programma, zei dat iedereen haar ook gaat missen. Echter is dit geen definitief afscheid volgens hem. “Ik weet heel zeker dat je hier weer langskomt”, aldus Luuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress