Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga pakt deel van werkzaamheden weer op: ‘Nu krijg ik weer zin om ideetjes op te schrijven’

Marieke Elsinga pakt deel van werkzaamheden weer op: ‘Nu krijg ik weer zin om ideetjes op te schrijven’

Marieke Elsinga pakt deel van werkzaamheden weer op: ‘Nu krijg ik weer zin om ideetjes op te schrijven’

Marieke Elsinga (35) besloot een maandje geleden al haar werkzaamheden neer te leggen en even rustig aan te doen. Nu pakt ze de draad weer op en gaat ze bezig met opnames voor een nieuw RTL-programma. Haar radiowerk bij Qmusic zal ze nog niet hervatten. In de ochtendshow met Mattie laat ze weten hoe het met haar is. 

Marieke Elsinga geeft update

Mattie Valk presenteert al een aantal weken de ochtendshow van Qmusic in zijn eentje. Collega Marieke Elsinga heeft namelijk voor onbepaalde tijd haar televisie- en radiowerk stopgezet. Mattie belde met zijn collega om te vragen hoe het met haar gaat.

“Het gaat eigenlijk wel goed, ja. Gewoon een heel stuk beter. Omdat ik er minder over pieker of ik het wel kan maken dat ik er ’s ochtends niet ben. Nu krijg ik weer zin om ideetjes op te schrijven voor de ochtendshow op mijn telefoon”, vertelde Marieke.

De afgelopen weken heeft ze heel rustig aan gedaan. “Ik had last van een schuldgevoel en dus had ik ook niet zo’n behoefte aan veel vrienden. Ik moest reflecteren. Voor mijn gevoel zat ik op een sneltrein, die ik overigens zelf heb gecreëerd. Ik wilde radio en televisie maken. Dat was mijn grote droom en dat was gelukt. Maar het treintje ging gewoon te hard en het lukte maar niet hem wat rustiger te laten rijden.”

Lees ook
Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens Yvonne?’

Weer aan de slag

Op 17 mei start Marieke weer met werken, ze gaat dan als teamcaptain aan de slag voor het nieuwe RTL4-programma Fout maar Goud. Samen met Gerard Joling is ze teamcaptain, Chantal Janzen presenteert het programma.

Haar radiowerk pakt ze voorlopig nog niet op. Ik voel me niet gestrest of gehaast om terug te komen en dat is heel fijn. Ik heb er wel een idee over, maar ik wil die datum nog niet hardop zeggen. Ik wil de rust om te kijken wanneer het goed voelt die wekker ’s ochtends weer te zetten. Ik moet niet meteen weer met 180 kilometer gaan rijden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress