Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe relatie Marieke Elsinga ging niet vanzelf: ‘Na 13,5 jaar moest er een flinke muur worden afgebroken’

Nieuwe relatie Marieke Elsinga ging niet vanzelf: ‘Na 13,5 jaar moest er een flinke muur worden afgebroken’

Nieuwe relatie Marieke Elsinga ging niet vanzelf: ‘Na 13,5 jaar moest er een flinke muur worden afgebroken’

Na ruim dertien jaar vrijgezel te zijn geweest, liet Marieke Elsinga (34) op Valentijnsdag weten opnieuw het liefdesgeluk te hebben gevonden. De radio-dj is dolgelukkig met ‘haar’ Sander, maar het openstellen van haar hart ging niet zonder slag of stoot.

Liefdesleven Marieke Elsinga

In de nieuwste editie van &C doet Marieke, die zich vanaf nu columnist van het tijdschrift mag noemen, een boekje open over haar liefdesleven. “Een halfjaar geleden was het ineens raak”, aldus de brunette.

Stap voor stap

Toch ging Elsinga niet zomaar voor de bijl. “Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar…’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.”

Tien jaar vrijgezel

Eind 2019 vertelde Marieke nog over haar leven als single. Ze zei destijds in JAN dat ze iemand miste die liefde aan haar leven kon toevoegen. “Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

Lees ook
Marieke Elsinga maakt statement na pijnlijke belediging door afslankmerk: ‘Ik ben niet te dik’

Gezin nog in het verschiet

Ook vertelde ze in datzelfde interview dat ze verwachtte dat haar relatie zich in een sneller tempo zou ontwikkelen, mocht ze iemand tegen het lijf lopen. “Dan ga je sneller samenwonen, begin je eerder aan een gezin”, zei Marieke erover. “Dus ik heb het gevoel dat dat allemaal nog in het verschiet ligt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram