Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marieke Elsinga over bijzondere band met Mattie Valk: ‘Wij vinden elkaar altijd terug’

Marieke Elsinga over bijzondere band met Mattie Valk: ‘Wij vinden elkaar altijd terug’

Marieke Elsinga over bijzondere band met Mattie Valk: ‘Wij vinden elkaar altijd terug’

Marieke Elsinga (33) en Mattie Valk (35) hebben elkaar helemaal gevonden. Misschien dan wel niet in de liefde, maar hun band gaat veel dieper dan alleen collegiaal.

Marieke zet Mattie in het zonnetje

En daarom zet Marieke haar goede vriend in het zonnetje op Instagram. “Soms tref je iemand bij wie je voelt: dit zit goed”, begint ze haar verhaal. “Bij wie je denkt: wij zouden wel eens een hele tijd samen op kunnen lopen.”

Aanvulling

Elsinga vervolgt: “Iemand die je aanvult, uitdaagt, opvangt. Van wie je soms denkt ‘Hij is gek’ en die van jou denkt ‘Zij is compleet gestoord’. Maar waarvan je weet: wij vinden elkaar altijd terug.”

Verkering..?

Collega Domien Verschuuren kan het niet laten om plagend te vragen: “Hebben jullie verkering?” Een andere volger reageert: “Cheers, geniet ervan. Enne… die bijzondere vriendschap hoor je je op de radio terug.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Aanvullen

Mattie liet ook eerder al los in een interview met VIVA dat ze elkaar ontzettend goed aanvullen. “Ik zeg altijd: als ik de gids ben die met een vlaggetje de weg wijst, is Marieke degene die erachter loopt te geinen met de luisteraars, en naar links gaat als ik zeg dat we naar rechts moeten. Die verhouding hebben we een beetje”, aldus Valk.

Lees ook
Van zebra- tot panterprintjes: kledinglijn Marieke Elsinga is hebberigmakend (en nú verkrijgbaar!)

Relatie

Veel fans hoopten dan ook dat de twee meer zouden worden dan vrienden. Hoewel Mattie deze wens niet erg vindt, is hij alle geruchten wel een beetje beu. “Dat is een compliment, want kennelijk zien mensen de enorme chemie tussen ons. Maar ik vond het ook fijn om te kunnen zeggen: ‘Ik heb een vriendin’, en zij had hetzelfde met haar vriend. Op een gegeven moment hadden we allebei zoiets van: jongens, wij zijn niet verliefd op elkaar, we zijn gewoon maatjes. We vonden het prettig om dat gerucht uit de lucht te halen, want we zijn méér dan dat setje dat nooit gaat gebeuren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gelachen weer hoor, tussen 6 en 9 ??

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram