Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Margriet uit ‘Boer zoekt Vrouw’ toch gelukkig in de liefde: ‘Ik ben de grote winnaar’

Margriet uit ‘Boer zoekt Vrouw’ toch gelukkig in de liefde: ‘Ik ben de grote winnaar’

Margriet uit ‘Boer zoekt Vrouw’ toch gelukkig in de liefde: ‘Ik ben de grote winnaar’

Deelneemster Margriet uit Boer zoekt Vrouw was de eerste logee die naar huis werd gestuurd. Toch heeft haar deelname er, met een kleine omweg, voor gezorgd dat Margriet nu gelukkig is in de liefde. 

Margriet schreef vorig jaar een brief aan boer Hans en werd gekozen als een van de drie logees. Al snel kwam ze erachter dat Hans het toch niet voor haar was en werd ze als eerste naar huis gestuurd. Door haar deelname heeft Margriet echter alsnog de liefde gevonden. Ze is inmiddels stapelverliefd op de 68-jarige Gert van Kampen uit Apeldoorn. Hoe dat zo is gekomen vertelt het stel aan De Stentor.

Onderbuikgevoel

Gert vertelt dat hij nog nooit een aflevering van Boer zoekt Vrouw had gezien, tot hij op een zondagavond uit verveling toch langs het programma zapte. Precies op dat moment kwam Margriet in beeld en Gert wist het meteen: “Ik moest iets doen.”

“Ik weet niet wat het was, een onderbuikgevoel.. Na het programma heb ik meteen de redactie gemaild of ik met haar in contact kon komen.” Al snel kreeg Gert de reactie dat dat kon. De donderdag erop kreeg hij een reactie van Margriet. “Ze vertelde dat ze mijn brief heel leuk vond en wel verder contact wilde. We appten wat heen en weer en hebben diezelfde avond gebeld.”

Eerste afspraakje

Het voelde voor Gert direct goed, hetzelfde gold voor Margriet. “Het klikte zo goed. Ik denk dat we in een paar dagen tijd wel 3 kilometer aan appjes hebben gestuurd en bij elkaar 24 uur lang hebben gebeld”, vertelt ze. Op Goede Vrijdag hadden de twee hun eerste afspraakje. Gert kwam daarvoor naar Krimpen aan de IJsel, de woonplaats van Margriet.

“Ik vond het best spannend, want ook al hadden we zulke fijne gesprekken, hoe zou het fysiek uitpakken? Maar ik zag hem en dacht meteen: dat is hem! En hij rook ook nog lekker!” aldus Margriet.

Lees ook
Margriet uit BZV doet boekje open over boer Hans: ‘Tijdens de logeerweek deed hij zich anders voor’

Smoorverliefd

De twee zijn inmiddels al een tijdje samen en smoorverliefd. Dat Margriet Boer zoekt Vrouw niet heeft gewonnen maakt haar helemaal niks uit, de deelneemster noemt zichzelf ‘de grote winnaar’. “Meedoen aan het programma was leuk, maar ik ben de grote winnaar! Gert is een hele fijne, lieve en knappe man! Ik ben heel gelukkig. En daar gaat het uiteindelijk om.”

Een foto van de twee tortelduifjes vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: KRO-NCRV