Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco en Leontine reageren op verzoeningsgeruchten na foto’s van gezamenlijke ‘logeerpartij’

Marco en Leontine reageren op verzoeningsgeruchten na foto’s van gezamenlijke ‘logeerpartij’

Marco en Leontine reageren op verzoeningsgeruchten na foto’s van gezamenlijke ‘logeerpartij’

Het interview van Marco Borsato met Linda de Mol had André en Monique niet beter kunnen uitkomen: sinds zaterdag is zíjn breuk met Leontine al wat de klok slaat. Of nou ja, breuk… De twee zouden elkaar langzaam weer in de armen sluiten. Dat beweerde Patty Brard gisteravond in een nieuwe aflevering van ‘Shownieuws’, waarin zelfs enkele foto’s als bewijs dienden.

Ga ik naar huis of blijf ik slapen?

Patty beweerde stellig dat Marco en Leontine momenteel proberen uit te vinden of er nog een toekomst is voor hen samen. Zo zouden ze zaterdagavond samen op de bank bij Marco in Alkmaar naar het veelbesproken interview in Linda’s Wintermaand hebben gekeken. En dat niet alleen: Leontine bleef zelfs slapen en de volgende dag vertrokken ze “drie minuten na elkaar” in hun eigen auto richting Leontine’s huis in Het Gooi.

Fotobewijs

Patty toverde zelfs foto’s tevoorschijn, afkomstig van weekblad Weekend. Hierop was te zien hoe hun beide auto’s ’s avonds – en s’ morgens nog steeds – bij Marco’s huis geparkeerd stonden én zijn de twee samen gespot bij Leontine’s huis, waar Marco een tas droeg voor Leontine. Dat Marco niets liever wil dan Leontine terug in zijn leven, is geen geheim. Hij plaatste een schaamteloze valantijnspost een jaar na hun breuk, hij zingt erover in zijn nieuwe nummer en stort zijn hart erover uit in de media. Toch zei Marco in het interview zich nu definitief neer te leggen bij zijn verlies. Zou Leontine hem na eindeloos spartelen onverwachts toch weer in de armen sluiten?

Reactie Leontine

Leontine heeft op Instagram inmiddels een (cryptische) reactie gegeven op alle ‘roddels’. Ze deelt in haar Stories een foto van haar gezin (uit 2019), waar ook Marco op staat. “Ik hou van jullie allemaal”, schrijft ze erbij. Inmiddels heeft ze ook via haar manager gereageerd op het bericht over een verzoening. “Leontine en Marco zijn ouders van drie kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven.”

‘Onzin’

Ook Marco’s manager heeft van zich laten horen en noemt het gerucht “absolute onzin”. “Voor zover ik weet is dat niet aan de hand”, meldt hij aan RTL Boulevard. “Wel gaan de exen nog goed met elkaar om, vertelt ze erbij. Dat hebben Marco en Leontine ook nooit onder stoelen of banken gestoken. Het management haalt nog een gerucht uit de wereld: van een gezamenlijke vakantie, waar dinsdagochtend verhalen over rondgingen, is ook geen sprake.

Steun van kinderen

Marco Borsato heeft het enorm zwaar met het verwerken van zijn scheiding, maar over een ding hoeft hij zich geen zorgen te maken. Zijn drie kinderen blijven namelijk vierkant achter hem staan. De zanger bedroog zijn ex-vrouw Leontine volgens geruchten meerdere malen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat het stel niet meer samen is. Ondanks het overspel kunnen Marco en Leontine nog met elkaar door één deur. Ook hun drie kinderen, Luca, Senna en Jada, hebben hun vader vergeven. Dat laten ze blijken met bijzondere berichten.

‘Geweldige vader’

Alle drie delen ze – naar aanleiding van zijn grote interview – een foto met hun vader, met daarbij lieve woorden. De oudste van de kinderen schrijft het langste bericht. “Je wil half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons”, schrijft Luca. “Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vindt, maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent, lieve pap.”

‘Voor eeuwig bij elkaar’

Hij gaat verder: “Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we zielsveel van je houden en je nooit, maar dan ook nooit kwijt willen. Welcome back to this world of love & joy. En laten we ‘één moment’ nemen om nooit te vergeten dat je voor altijd mijn grote voorbeeld bent. En daarnaast voor vele anderen. We houden van je. Voor altijd”, refereert hij naar Marco’s nieuwe single Eén moment. Ook Senna en Jada laten weten dat ze enorm trots zijn op hun vader. Beide sluiten ze af met de Italiaanse woorden: “Insieme per sempre e sempre“, wat ‘voor eeuwig en altijd bij elkaar’ betekent.

Lees ook
Marco vertrokken uit Het Gooi uit angst geconfronteerd te worden met Leontine en nieuwe liefde

Leven lacht Marco weer toe

Over die comeback-single gesproken: die doet het best lekker in de hitlijsten. Marco deelde maandag trots in bijna een week tijd al een miljoen streams voor Eén moment te hebben gehaald. De zanger bedankt op Instagram zijn vaste tekstschrijver John Ewbank en zanger Rolf Sanchez, met wie hij het nummer maakte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Senna Borsato (@sennaborsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: STORY, Shownieuws | Beeld: BrunoPress