Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Leontine’s gebroken hart geheeld? Marco Borsato onthult: ‘We zijn weer aan het daten’

Is Leontine’s gebroken hart geheeld? Marco Borsato onthult: ‘We zijn weer aan het daten’

Is Leontine’s gebroken hart geheeld? Marco Borsato onthult: ‘We zijn weer aan het daten’

Marco Borsato liet deze week vallen dat scheiden van Leontine zijn ‘grootste fout’ is geweest en biechtte eerder al meermaals op met heel zijn hart op een verzoening te hopen. Zijn publiekelijke spijtbetuigingen, zijn muzikale liefdesverklaring in de vorm van een comeback-single en diverse andere gebaren richting Leontine lijken – wie had dat gedacht?! – nu daadwerkelijk hun vruchten af te werpen. Hij en Leontine zijn namelijk weer aan het daten, zo onthulde de zanger woensdag live op de radio.

Marco en leontine

Marco is de afgelopen tijd druk bezig geweest om zijn leven weer op orde te krijgen. Hij heeft immers zonder twijfel de roerigste periode van zijn leven achter de rug, met een hevige burnout en de breuk met z’n grote liefde na meerdere mistappen met andere vrouwen. Dat Marco niets liever wilde dan terugkeren bij Leontine, was alles behalve een geheim en deelde hij meermaals in interviews, op sociale media en in zijn muziek. Gelukkig voor Marco bleef hun contact na de breuk goed en enkele maanden geleden werd al duidelijk dat Leontine af en toe nog over de vloer kwam bij haar ex, en zelfs logeerde in zijn nieuwe appartement in Alkmaar. Nu blijkt dat de twee langzaam weer dichter naar elkaar toe zijn gegroeid.

Nieuwe kans

Marco Borsato was vanochtend te gast bij De 538 Ochtendshow, waar hij aanschoof om te praten over zijn gloednieuw single Hef je glas, met Rolf Sanchez. Met hem nam hij begin dit jaar ook zijn comeback-single op, Eén moment, een ode aan Leontine. In de studio kon radio-dj Frank Dane het echter niet laten ook even te vragen hoe het nu tussen de zanger en zijn ex-vrouw gaat. Marco antwoordde met onverwacht nieuws. “Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje”.

‘We zien wel waar het schip strandt’

Frank vraagt nog even door en wil weten wat dat “daten” precies betekend. “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los”, aldus Marco, die zondag nog een indrukwekkende moederdagpost deelde voor Leontine. “De intentie is dat het goedkomt?”, vult Frank aan. “Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los”, laat de zanger nogmaals weten.

Lees ook
Marco Borsato noemt scheiding van Leontine ‘grootste fout ooit’: ‘Ik ben uit een diep dal geklommen’

Rustig aan

De druk op het paar ligt volgens hem namelijk nogal hoog. “Toen we net met elkaar gingen, moesten we nog uit eten en werden we al bestempeld als het ideale paar. Dan moet je nog met elkaar uit eten”, aldus de zanger. Ze willen het deze keer daarom rustig aan doen, sluit hij af. “We weten het nog niet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story | Beeld: Brunopress