Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voor altijd verbonden: mooie woorden voor Marco Borsato van Leontine op Vaderdag

Voor altijd verbonden: mooie woorden voor Marco Borsato van Leontine op Vaderdag

Voor altijd verbonden: mooie woorden voor Marco Borsato van Leontine op Vaderdag

Begin dit jaar lieten Marco en Leontine Borsato weten na meer dan twee decennia samen niet meer als stel verder te kunnen. Reden voor de breuk zou veelvuldig overspel van Marco zijn, iets wat bij de gemiddelde scheiding zorgt voor onherstelbare schade en verlies van alle vriendelijkheid en respect. Marco (53) en Leontine (52) bewijzen dat het ook anders kan. Voor hun kinderen houden ze het netjes en liefdevol, zo blijkt uit een vaderdagpost van Leontine.

Uit elkaar, maar voor altijd verbonden

“Lieve Marco, ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze drie wonders, onze kids!”, schrijft Leontine bij een drietal foto’s, waarvan er twee zijn van Marco en hun kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17).

Lof voor Leontine

Onder de post regent het positieve reacties. Volgers vinden het prachtig hoe Marco en Leontine met elkaar omgaan ondanks hun breuk. “Wat lief van jou hoe je Marco een mooie dag wenst met jullie kinderen”, schrijft iemand. Een ander merkt op: “Mooi hoe jij met respect met de vader van je kinderen omgaat”. Ook wordt Leontine meermaals een ‘powervrouw’ en ‘mooi mens’ genoemd.

Reacties van de kids

Ook de kinderen reageren onder de post. “Love opi en papa”, schrijft Jada. Zoon Luca maakt er geen woorden aan vuil en deelt enkel wat liefdevolle emoji’s.

Al 24 jaar zonder haar eigen vader

De derde foto (nou ja, stiekem de eerste) is er één van haar eigen vader. Hij stierf op 58-jarige leeftijd, toen Leontine pas 28 jaar oud was. “Vaderdag 2020; al 24 jaar zonder jou pap. Een heel leven eigenlijk. Toch ben ik dankbaar voor de 28 jaar dat ik jou als vader heb mogen hebben”, schrijft ze bij zijn portret.

‘Ik kende Marco nog niet eens’

In 2017 verloor Leontine haar moeder op 76-jarige leeftijd. Ze vertelde een jaar later in Libelle: “Opeens sta ik boven aan de rij. Dat vind ik een moeilijk besef. “Afgezien daarvan: ik beleef het verlies nu bewuster. Toen mijn vader stierf moest mijn leven nog helemaal beginnen. Ik kende Marco nog niet eens. Ik had alle grote dingen zoals trouwen en een gezin stichten nog voor de boeg. Dat is nu allemaal gebeurd, sterker nog: mijn kinderen staan op het punt om het nest te verlaten.”

Lees ook
Afscheid nemen bestaat helaas wél: Marco huilend gefotografeerd in armen van… Leontine

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Na de breuk woonde Marco maandenlang bij zijn moeder in Stompetoren, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels zelfs al zijn verkocht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bron: Instagram | Beeld: ANP