Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Marco Borsato brengt nieuwe ode aan Leontine op Moederdag: ‘Nog steeds één gezin’

Marco Borsato brengt nieuwe ode aan Leontine op Moederdag: ‘Nog steeds één gezin’

Marco Borsato brengt nieuwe ode aan Leontine op Moederdag: ‘Nog steeds één gezin’

Marco Borsato heeft wederom publiekelijk zijn liefde voor ex-vrouw Leontine verklaard. Op zondagmorgen – Moederdag – postte hij op Instagram een video waarmee hij liet zien dankbaar te zijn voor de moeder van zijn kinderen.

Moederdag

In een bijna drie minuten durende video – hij heeft zijn best gedaan – laat hij een hele reeks foto’s zien van Leontine en zijn kinderen (en af en toe hem zelf). “Fijne Moederdag, lieve Leontine! We zijn nog steeds één gezin… The five of us“, schrijft hij onder de video. Hij tagt al zijn kinderen en Leontine zelf. Op Instagram deelt Leontine de video: “Lieve Marco, dankjewel voor dit prachtige, liefdevolle filmpje. Moeder zijn van onze kids is het mooiste cadeau ever. Hou van jullie”, aldus de brunette bij de post, waarin ook een hart-emoji en de hashtag #justthefiveofus staan.

Moeilijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine (53), want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Lees ook
Marco Borsato openhartig over moeilijke periode: ‘Nog niet alles is verwerkt en verteerd’

Valentijnsdag

Er is ondertussen al weer heel veel gebeurd, maar deze post is niet Marco’s eerste video die gericht is aan Leontine. Ook met Valentijnsdag liet hij met een fotocompilatie weten nog steeds van haar te houden. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan weekblad Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Marco en Leontine waren ruim 22 jaar samen en kregen drie kinderen: zoons Luca (22) en Senna (19), en dochter Jada (18).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: STORY | Beeld: ANP