Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voorzichtig aan het daten? Marco en Leontine stiekem al een stapje verder: stel geniet van liefdesvakantie

Voorzichtig aan het daten? Marco en Leontine stiekem al een stapje verder: stel geniet van liefdesvakantie

Voorzichtig aan het daten? Marco en Leontine stiekem al een stapje verder: stel geniet van liefdesvakantie

Twee weken onthulde Marco Borsato tot ieders verbazing ruim een jaar na hun pijnlijke breuk weer aan het daten te zijn met Leontine. We moesten er alleen nog niet teveel van denken, want ‘het heeft nog geen vaste vorm’ en het is slechts ‘een beetje daten’. Toch lijken de twee harder van stapel te lopen dan de gemiddelde beginnende daters: ze zijn samen momenteel op een romantische liefdesvakantie.

Liefde voor Leontine

Na de onthulling op de radio weer aan het daten te zijn met zijn ex, deed Marco opnieuw een boekje open over de verzoening in BEAU. “Op dit moment hebben we het leuk, we daten af en toe. Maar we geven er geen vorm aan. Hoe het zich verder ontwikkelt, dat gaan we zien”, aldus de zanger, die tijdens zijn huwelijk meerdere malen een scheve schaats reed. “Dat ik publiekelijk moet toegeven dat ik fouten heb gemaakt, is helder. Ik vind ook dat ik dat boetekleed aan moet trekken. Maar ik steek de liefde voor mijn Leontine niet onder stoelen of banken. Ik hou van haar, ze is de liefde van mijn leven en er komt nooit meer iemand op die plek.”

Vergeten en vergeven

Slechts twee weken later blijkt hun ‘vormeloze’ relatie steeds meer gaat lijken op wat het ooit was: het stel is samen op een romantische vakantie. Op een foto die Leontine deelt in Instagram Stories is duidelijk te zien dat Leontine haar Marco inmiddels heeft vergeven en de twee steeds dichter naar elkaar groeien. Op het uiterst gezellige kiekje stralen ze allebei van oor tot oor terwijl ze in een auto over het Spaanse eiland toeren. Zij leunt naar Marco toe, die achter het stuur zit. “Groetjes uit Ibiza”, schrijft ze erbij.

Trouwdag

Dat het ‘voorzichtige daten’ tussen de twee dus goed gaat en misschien helemaal niet meer zo voorzichtig is, bleek ook al afgelopen weekend. De zanger deelde een romantische terugblik op hun trouwdag, 23 jaar geleden. In zijn Instagram Stories deelde de zanger een veelzeggende foto van de twee trouwringen. Bij de romantische foto meldde hij hun trouwdatum, 22 mei. “Blijft een bijzondere dag”, schreef hij.

‘We leven in het nu’

Marco vertelde in BEAU ook dat hij en Leontine voor het eerst bewust voor het samenzijn kiezen als ze bij elkaar zijn. “We leven in het nu en hebben het weinig over het verleden, maar dus ook niet echt over de toekomst. En als we er behoefte aan hebben om het weer even los te laten, doen we dat ook.”

Lees ook
Marco steekt liefde voor Leontine niet onder stoelen of banken in ‘BEAU’: kijkers ergeren zich kapot

Voorzichtig daten

In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Dat betekende nog niet het einde van hem en Leontine, want ze vochten door voor hun huwelijk, maar die inzet mocht niet meer baten. Begin 2020 kwam naar buiten dat Marco kampte met een burn-out, een maand later bleek dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. Het afgelopen jaar vocht Marco overduidelijk met alles wat hij nog had om zijn ex-vrouw weer terug te winnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders